K. Maksvytis: „Formą pasieksime tada, kai jos reikės labiausiai“ (VIDEO)

K. Maksvytis: „Formą pasieksime tada, kai jos reikės labiausiai“ (VIDEO)

LKF nuotr.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė kontrolinių rungtynių cikle iškovojo darmatišką pergalę paskutiniuoju metimu.



Kazio Maksvyčio auklėtiniai Kaune 104:102 (25:17, 26:19, 31:29, 22:37) palaužė Sakartvelo krepšininkus, taip pat besiruošiančius pasaulio čempionatui.

Po mačo rinktinės vyr. treneris K. Maksvytis pasidalijo mintimis.

„Permainingos rungtynės, kokios ir būdingos kontrolinėms. Trys keliniai buvo gan neblogi. Su nedidėlėmis klaidomis sustojome ketvirtajame kėlinyje. Patys pelnėme 100 taškų, bet ir praleidome 100. Visų pirma, turime pagerinti savo gynybą. Bet dar tik pasiruošimo pradžia. Gerai, kad tokias rungtynes dabar gavome, žinosime, kuria linkme dirbti.


Kalbant apie JV, Iggy ir Jokubaitį, tai jiems buvo pirmos rungtynės. Dabar nėra reikalo, kad jie būtų pačioje geriausioje formoje. Svarbu, kad jie yra pasiruošę sportuoti, priimti didelius krūvius. Formą pasieksime tada, kai jos reikės labiausiai.

Greičiausiai galutinį dvyliktuką jau teks skelbti prieš išvyką į Taivaną. Labiau koncentravomės, kad norime apdrausti pirmą ir antrą pozicijas, kurios yra trapios, žaidėjai gali susitraumuoti, todėl atsisveikinome su Jogėla ir Žukausku.

Matas Jogėla tikrai padarė didelę pažangą ir jaučiasi gerai. Antroje ir trečioje jau yra didesnė konkurencija. Gaila, nes nėra lengva atkabinti jauną žaidėją“, – kalbėjo strategas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: