Rinktinės fanai: „Vietoje Jogėlos rinktinę palikti turėjo Giedraitis“

Rinktinės fanai: „Vietoje Jogėlos rinktinę palikti turėjo Giedraitis“

FIBA ir LKF nuotr.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė kontrolinių rungtynių cikle iškovojo darmatišką pergalę paskutiniuoju metimu.



Kazio Maksvyčio auklėtiniai Kaune 104:102 (25:17, 26:19, 31:29, 22:37) palaužė Sakartvelo krepšininkus, taip pat besiruošiančius pasaulio čempionatui.

Taip pat po mačo rinktinės vyr. treneris K. Maksvytis padėkojo dviems žaidėjams už darbą.

Rinktinės stovyklą paliko Matas Jogėla bei Eigirdas Žukauskas.


Po šios pergalės ir po žaidėjų atsisveikinimo rinktinės aistruoliai socialiniame tinkle pasidalijo savo mintimis. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Rinktinė galėjo lengviau laimėt rungtynes. Atsipalsidavo ir vos nepralošė. Su stipresne rinktine būtų pralaimėję. Šaunuoliai Valančiūnas ir Jokubaitis traukė rinktinę į priekį“, - džiaugėsi Brigita.

„Paskutinę ataką patikėti prasčiausiai metančiam žaidėjui. Wow. O pačios rungtynės tai optimistiškai tikrai nenuteikė“, - komentavo Svajūnas.

„Gaila Jogėlos, vienas iš retų atvejų, kai žaidėjas nebijo 1v1 sužaist ir prisiimti atsakomybę atakos laiko pabaigoje“, - rašė Žilvinas.

„Vietoje Jogėlos rinktinę palikti turėjo Dovydas Giedraitis“, - komentavo Benas.

„Nors Lietuvos žaidimas buvo antroje pusėje nekoks, bet fanams bent buvo įdomios rungtynės iki paskutinių sekundžių“, - savo mintis išdėstė Edgaras.

„Viena priežasčių, kodėl komandos treneris negali būti ir rinktinės. nes priima neadekvačius sprendimus“, - rėžė Nerijus.

„Labai patiko Jogela, avansu bent jau galejo paimt. Deja, Giedraitis su avansu rieda toliau“, - piktinosi Giedrius.



„Gynyba tai tragiška. Daug darbo dar laukia“, - komentavo Edga.

„Manau, visai pagrįstai gali susidaryti toks įspūdis, jog laikomąsi išankstinio plano, ką imti ir ko ne. Ir visai nesvarbu, kas kurių nors vienų rungtynių metu sulošia geriau. Įdomu, kada sulauksim čempionato ciklo, kai pasirengimo metu savo individualiomis savybėmis nustebinęs jaunas žaidėjas eina toliau išankstinių prognozių“, - rašė Dominykas.

„Jogėla yra labiausiai neįvertintas žaidėjas“, - savo mintis išdėstė Vidas.


„Jogėla tikrai galėjo likti rinktinėje. Geras kovotojas dėl kamuolių, pataiko tritaškių. Pritariu manantiems, kad Giedraičiui kol kas dar reikia padirbėti Žalgirio komandoje, į rinktinę per anksti“, - rėžė Regina.

„Gaila Jogėlos, nes rinktinę palikti turėjo Giedraitis“, - piktinosi Žilvinas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: