K. Maksvytis: „Esu patenkintas progresu, kurį komanda parodė“ (VIDEO)

K. Maksvytis: „Esu patenkintas progresu, kurį komanda parodė“ (VIDEO)

LKF nuotr.

Dramatiškas mūšis po metų pertraukos krepšinio rungtynėms duris atvėrusioje „Avia Solutions Group“ arenoje baigėsi trečiuoju Lietuvos rinktinės pralaimėjimu paeiliui.



Pasiruošimą pasaulio čempionatui tęsiantys Kazio Maksvyčio auklėtiniai sostinėje 70:76 (29:25, 10:14, 17:19, 14:18) buvo priversti pripažinti Prancūzijos rinktinės pranašumą.

Po mačo rinktinės vyr. treneris K. Maksvytis pasidalijo mintimis

„Esu patenkintas progresu, kurį komanda parodė. Manau, kad vienas iš geriausių mačų pasirengimo cikle. Iki pilnos laimės pristigo pergalės. Pirmoje pusėje gerai puolėme, bet reikėjo pasitempti gynyboje, antroje pusėje buvo atvirkščiai, apsigynėme, bet puolime padarėme klaidų, nepataikėme gerų metimų.


Esu patenkintas komandos tendencija: taikėme skirtingas gynybas ir gana gerai prisitaikėme prie jų. Labiausiai į akis krenta klaidų skaičius, net 23, daugiausia iš perdavimų. Klaidas manau, kad lėmė ir pakeltas intensyvumas puolime. Varžovai po klaidų įmetė 30 taškų, kas yra labai daug. Tikiuosi, kad kitose rungtynėse būsime dar geresni“, – kalbėto treneris.

Krepsiniozinios.lt ir LTU.Basketball

Video rekomendacijos: