M. Kuzminskas apie aklimatizaciją, kovą su latviais ir Taivano priėmimą (VIDEO)

M. Kuzminskas apie aklimatizaciją, kovą su latviais ir Taivano priėmimą (VIDEO)

LKF nuotr.

Lietuvos rinktinė ir toliau ruošiasi artėjančiam pasaulio čempionatui.



Šiuo metu Taivane esanti rinktinė surengė treniruotę prieš rytojaus draugiškas rungtynes. Kazio Maksvyčio auklėtiniai antradienį susikaus su Latvijos krepšininkais.

Primename, kad šeštadienį mūsiškiai Taivane 93:80 pranoko Puerto Riką

Tuo metu Mindaugas Kuzminskas pasidalino mintimis apie aklimatizaciją, pamokas mače su Puerto Riku, būsimą kovą su latviais ir kiek kitokį priėmimą Taivane.


„Nėra kuo skųstis, nėra taip blogai kaip galvojome. Pirma diena gal buvo sunkesnė, pirmos rungtynės. Aišku, dar vis tiek naktimis nubundi kada nereikia, bet apskritai viskas yra gerai, skųstis tikrai neturime kuo.

Esu žmogus kuriam labai patinka skirtingos kultūros. Turiu tokią taisyklę, kurią manau, kad visi atvykę į svetimą šalį turėtų naudoti - priimi jų taisykles, o ne bandai kažką primesti pagal save. Vakar turėjome laisvesnę dieną, tai nuvykome į gan garsų bokštą. Apskritai smagus laikas su komanda, neturime interneto. Autobuse važiuoji valandą, tai vietoje to, kad visi būtų sulindę į telefonus, vieni su kitais bendrauja, juokauja. Tai padeda suartinti komandą, vakar buvo labai smagi diena.

Kalbant apie mačą su Puerto Riko ekipa, tai manau, kad rungtynėse buvo nemažai pozityvių dalykų. Ištaisėme daug klaidų, kurias darėme anksčiau, ir pasiekėme pergalę“, - pasakojo Kuzė.



Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: