K. Maksvytis apie M. Buzelį: „Iš jo išgirdome norą prisijungti prie rinktinės“

K. Maksvytis apie M. Buzelį: „Iš jo išgirdome norą prisijungti prie rinktinės“

LKF nuotr.

Pirmadienio rytą Vilniuje buvo pratęsta bendradarbiavimo sutartis tarp Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) ir tvarių energetikos sprendimų įmonės „Elektrum Lietuva“, kurie jau antrus metus iš eilės tapo pagrindiniu Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės rėmėju.



Spaudos konferencijoje taip pat dalyvavęs Lietuvos vyrų rinktinės vyr. treneris Kazys Maksvytis dėkojo „Elektrum Lietuva“ už paramą ir pabrėžė bendradarbiavimo tęstinumo svarbą. „Krepšinyje, kaip ir versle, labai svarbu tęstinumas ir ilgalaikė perspektyva. Šis jau ne vienus metus trunkantis bendradarbiavimas, neabejoju, prisidės prie rinktinės kelionės pergalių link“, – sakė Lietuvos rinktinės strategas.

Kalbėdamas apie artėjančias 2025 m. Europos čempionato atrankos rungtynes, K. Maksvytis pasidžiaugė galimybe surinkti pajėgią rinktinę ir krepšininkų noru atstovauti Lietuvai.

„Šį kartą pavyko surinkti neblogą sudėtį, džiaugiuosi žaidėjų noru prisijungti prie rinktinės. Laukia dvi smagios rungtynės Europos čempionato atrankoje“, – kalbėjo Kazys Maksvytis.


K. Maksvytis pasidalijo įspūdžiais iš kelionės į JAV.

„Svarbiausia, kad neišgirdau nei vieno „ne“, nei iš vieno žaidėjo. Jei bus sveiki, bus pasiruošę vasarą padėti Lietuvai. Pirmą kartą gyvai stebėjau Mato Buzelio žaidimą. Iš jo išgirdome norą prisijungti prie rinktinės“, – teigė strategas.

Į keturiolikos Lietuvos rinktinės žaidėjų sąrašą patekęs Vilniaus „Ryto“ komandos gynėjas Margiris Normantas džiaugėsi prasidedančiomis atrankos varžybomis ir galimybe apsivilkti Lietuvos rinktinės aprangą Vilniuje vyksiančių rungtynių metu.

„Garbė atstovauti Lietuvai ir džiaugiuosi galimybe žaisti rinktinėje“, – pažymėjo Margiris Normantas.

Krepsiniozinios.lt ir LTU.Basketball

Video rekomendacijos: