„Fenerbahce“ stebuklingai išsigelbėjo prieš Turkijos lygos sugrįžėlius

„Fenerbahce“ stebuklingai išsigelbėjo prieš Turkijos lygos sugrįžėlius

Fenerbahce nuotr.

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama Stambulo „Fenerbahče“ ekipa stebuklingai išsigelbėjo vietinėse pirmenybėse. Ji išvykoje 97:90 dramatiškai aidint sirenai išplėšė pratęsimą, o per papildomas penkias minutes įveikė „Yalovaspor“ krepšininkus ir įsirašė antrąją pergalę.



Jalovos komanda į aukščiausią Turkijos lygą sugrįžo po dviejų metų pertraukos, kai praėjusį sezoną tapo pirmosios šalies lygos čempionais, rašo Sarunas13lt.blogspot.com.

Kitą savaitę Šaro laukia trejos rungtynės. Antradienį namuose akistata su „Crvena Zvezda“, ketvirtadienį Berlyne dvikova su ALBA, o sekmadienį namuose priims „Bursaspor“ krepšininkus.

Likus žaisti 7 sek. Nicolo Melli stojo mesti baudos metimų ir pirmąją prametė, antrąją prametė tyčia ir visoje sumaištyje „Fenerbahce“ atsikovojo kamuolį ir pats N. Melli aidint sirenai pataikė tritaškį nuo lentos. Teisėjai po vaizdo medžiagos peržiūros įskaitė tritaškį ir komandos buvo priverstos žaisti pratęsimą.



"Yalovaspor": Wesley Clarkas 23, Martinas Krampelj 16, Travisas McConico ir Kadiras Bayramas 13 taškų.

"Fenerbahce": Nigelis Hayesas-Davisas 22, Tarikas Biberovičius 16, Bonzie Colsonas 14, Nicolo Melli 9, Marko Guduričius ir Bobanas Marjanovičius 8, Melihas Mahmutoglu ir Artūrs Žagars 7, Sertačas Šanli 4, Devonas Hallas 2 taškai.

Sarunas13lt.blogspot.com

Video rekomendacijos: