Paskutines rungtynes komentuodamas R. Kurtinaitis paminėjo ir „Žalgirį“



Rimo Kurtinaičio auklėtiniai VTB Vieningoje lygoje ir antrą kartą nugalėjo ne vieną Rusijos krepšinio grandą šį sezoną nukovusį Krasnojarsko (6/7) klubą. Sekamdienį pirmenybių lyderiai Maskvos srities "Chimki" (13/1) krepšininkai svečius iš Sibiro įveikė rezultatu 91:87 (18:24, 36:16, 19:22, 18:25).

R.Kurtinaitis buvo patenkintas rezultatu, bet ne rungtynių eiga.

"Neraminai, kad kai lieka pora minučių, o turime dešimties ar daugiau taškų pranašumą, dar nesi garantuotas, kad kontroliuoji žaiudimą ir laimėsi mačą, - po susitikimo kalbėjo strategas. - Šiandien vėl buvo tokia situacija. Gerai, kad laimėjome, bet manęs netenkina, kaip tai padarėme.

Tačiau tai ne vien mūsų problema, su panašiais sunkumais susidūrė "Panathinaikos" dvikovoje su "Žalgiriu" bei CSKA - su "Baskonia".



Dar vienas man nepatinkantis momentas - mūsų žaidime daug "šiuklšlių", tokių kaip pražangos puolime ir nereikalingi momentai. Manau, šie reikalai pataisomi. Bendrai viskas buvo neblogai. Buvo noras ir energija, o žaidimas - rezultatyvus. Svarbiausia, kad laimėjo, tuo esu patenintas."









Eurobasket.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: