Lenkijoje „Lietkabelio“ laukia žūtbūtinė kova



Panevėžio „Lietkabelio" ekipa jau sekmadienį išvyko į Torunę, kur antradienį žais FIBA Čempionų lygos A grupės rungtynes prieš „Polski Cukier" krepšininkus.

Abi komandos mačą pasitinka su skirtinga motyvacija: lenkai (2/9) jau yra praradę šansus žengti į kitą etapą, kai tuo tarpu Nenado Čanako kariauna (4/7) dar tęsia lenktynės dėl vietos aštuntfinalyje.

„Lietkabelis" išsaugos viltis patekti į kitą etapą, jeigu laimės Lenkijoje. Panevėžiečiams labai pagelbėtų, jeigu Ostendės „Filou" klubas namuose nusileistų Ankaros „Turk Telekom", kuri jau turi vietą kitame etape.

Juodžiausias scenarijus būtų, jeigu „Lietkabelis" pralaimėtų, o „Filou" pasiektų pergalę, tuomet aukščiau esančios komandos turėtų po 7 laimėjimus ir Lietuvos klubui taptų nepavejamos. Grupėje įmanomas variantas, kad trys ar daugiau ekipų surinks vienodai pergalių, o tada viską lemtų tarpusavio santykis. Likus 3 turams A grupėje dar klausimų daugiau nei atsakymų.



„Polski Cukier" sudėtyje lyderiai nepasikeitė – toliau rezultatyviausiai žaidžia Chrisas Wrightas (19,7 tšk.) ir Keithas Hornsby (17,7 tšk.). Po 12,6 taško prideda Alade Aminu, o Kyle'as Weaveris (10 tšk.) ir Aaronas Celas (10,9 tšk.) taip pat yra labai svarbūs žaidėjai.

Susitikimas su „Polskis Cukier" ekipa, kuri pirmajame rate buvo nugalėta 98:83, prasidės antradienį 19.00 val. Lietuvos laiku. Rungtynes tiesiogiai stebėkite per LRT PLIUS.







KKLietkabelis.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: