„Lietkabeliui“ vien savos pergalės nepakaks



Panevėžio „Lietkabelio" komanda Izraelyje trečiadienį žais lemiamas FIBA Čempionų lygos rungtynes su Holono UNET ekipa.

21.00 val. prasidės visi 4 A grupės susitikimai. Nenado Čanako auklėtiniams patiems būtina nugalėti UNET komandą ir dar tikėtis kelių palankių rezultatų: Ostendės „Filou" turėtų svečiuose nugalėti autsaiderę Torunės „Polski Cukier", o Manresos „Baxi" namuose turėtų nusileisti Sasario „Dinamo" ekipai, kuri kovoja dėl pirmos pozicijos grupėje ir tiesioginio bilieto į ketvirtfinalį.

Jeigu šios sąlygos būtų įgyvendintos, „Lietkabelis" grupėje liktų ketvirtas dėl geresnio tarpusavio santykio su „Baxi" ekipa. Tuomet jau burtų keliu paaiškėtų, kuris varžovas lauktų aštuntfinalyje, kur būtų žaidžiami du mačai.

UNET komandoje įvykio šiokių tokių permainų – po pralaimėtos dvikovos Panevėžyje darbo neteko vyriausiasis treneris Sharonas Druckeris, o jo vietą užėmė graikas Stefanos Dedas. Sudėtį sustiprino ir du žaidėjai: 33 metų 206 cm ūgio Joe Alexanderis bei 25 metų 205 cm ūgio Angelis Delgado.



Abu žaidėjai yra naudingi rotacijoje: izraelietis J. Alexanderis per 21 minutę įmeta 7,7 taško ir renka 8,3 naudingumo balo, o iš Dominikos Respublikos kilęs A. Delgado per 17 minučių pasižymi 9 taškų, 5,8 atkovoto kamuolio bei 9,8 naudingumo balų vidurkiais.

UNET sudėtyje neliko iš Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) atvykusio Malachi Richardsono, kuris persikėlė į Italijos klubą Kremonos „Vanoli".

Rezultatyviausiai komandoje toliau žaidžia Marcusas Fosteris, kuris pelno 17,8 taško per mačą. Taip pat atkovoja 2,9 kamuolio, atlieka 3,8 rezultatyvaus perdavimo bei renka 16,3 naudingumo balo. T.J. Cline'as fiksuoja 10,7 taško, 5,7 atkovoto kamuolio, 3,3 rezultatyvaus perdavimo ir 13 naudingumo balo vidurkius.











KKLietkabelis.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: