E. Atamanas: nutraukite pirmenybes - virusą norime įveikti labiau, nei varžovus



Turkijos krepšinio lygos vadovai ir toliau žaidžia su ugnimi bei lieka vieni iš nedaugelio, kurie nestabdo vietinių pirmenybių - rungtyniauja už uždarų durų.


Toks krepšinio federacijos ir lygos vadovų požiūris piktina ne vieną krepšininką, o taip pat šiuo klausimu aštriai pasisako ir vyriausieji komandų treneriai.

Šįkart prabilo čempionės titulą ginančios Stambulo "Anadolu Efes" strategas Erginas Atamanas, kuris nevyniodamas žodžių į vatą teigė, kad šiuo metu visi planetos gyventojai nori įveikti pandemiją, o ne vienas kitą krepšinio aikštelėje.


"Labai tikiuosi, kad atitinkamos institucijos pagaliau priims sprendimą sustabdyti arba nutraukti pirmenybes, kurios vis dar vyksta. Svarbiausia daabr yra visų atletų, trenerių ir kito personalo sveikata. Visa planeta šiandien kovoja su pandemija ir ją nori įveikti labiau, negu laimėti titulus", - griežtu tonu pasisakė patyręs Turkijos krepšinio specialistas.

Primename, kad panašiai prieš kurį laiką viešojoje erdvėje pasisakė ir "Anadolu Efes" lyderis Shane'as Larkinas, kuris taip pat nesuvokia sprendimo vis dar nestabdyti čempionato kovų.













Eurobasket.lt

{fcomment}


Video rekomendacijos: