CSKA vadovas: popierinis čempionas visada liks popieriniu

Euroleague.net nuotr.



Dėl koronaviruso nutraukus VTB Vieningosios lygos sezoną, dabartinio čempiono Maskvos CSKA klubo prezidentas Andrejus Vatutinas pareiškė, kad jam nerūpi, kas bus paskelbtas nugalėtoju.

"Gal dėl užsitęsusių karantinų tai bus vienintelis galimas sprendimas, juk dėl rėmėjų kontraktų įvykdymo bet koks sezono užbaigimas geriau, nei tiesiog pabaigos atšaukimas be nugalėtojų paskelbimo, tuomet sezonas gali būti pripažintas neįvykusiu, o klubai - bankrutavusiais.

Tačiau popierinis čempionas visada liks popieriniu čempionu ir CSKA "nelaimėjimą" tokioje situacijoje vertinu visiškai ramiai. Dabar esame ketvirti Eurolygoje ir antri Vieningoje lygoje, mums visiškai nerūpi, ką paskelbs nugalėtojais. Laimėti ir pralaimėti reikia ant parketo. Ir jei mes būtumėm pirmoje vietoje reguliariajame sezone abiejuose turnyruose, manyčiau taip pat.

Žinote, Philas Jacksonas kartą pasakė, kad "Spurs" pergalė dėl lokauto sutrumpintame 1998-1999 metų sezone NBA pirmenybėse , metraščiuose turi būti pažymėta žvaigždute. O tuomet buvo sužaista 50 iš 82 rungtynių reguliariajame sezone bei įvyko pilnavertės atkrintamosios varžybos.



Aš tai paminėjau, nes mūsų situacijoje bet kurios "ekstra" titulo niekas nevertins rimtai", - teigia A.Vatutinas.











Eurobasket.lt


{fcomment}

Video rekomendacijos: