Buvęs D. Sabonio bendraklubis: kinai apgavo dėl sezono atnaujinimo, geriau liksiu su šeima



Buvęs ilgametis NBA žaidėjas Lance'as Stephensonas praėjusią vasarą nusprendė išbandyti laimę Kinijoje, tačiau amerikietis nutarė atsisakyti grįžti į šią šalį, kai visiems legionieriams buvo išsiųsti raginimai kuo greičiau parvykti į savo komandas.

Taip padarė ir Šanchajaus "Sharks" naujokas Donatas Motiejūnas, kuris su treneriu Virginijumi Mikalausku grįžo ir karantino sąlygomis treniravosi individualiai.

"Tai buvo svarbus šeiminis sprendimas. Ši situacija su koronavirusu - sunki visiems, - teigia 2017-2018 metų sezone kartu su Domantu Saboniu Indianos "Pacers" komandoje rungtyniavęs L.Stephensonas. - Aš iš tiesų bijau grįžti į Kiniją. Nors jie aiškino, kad viskas tvarkoje, bijau palikti savo šeimą, kuri dabar yra Las Vegase, tiesiog noriu, kad būtume sugūs.

Be to, Kinijos lyga pareiškė, kad sezonas bus atnaujintas, tačiau tai neįvyko. Tai kam man ten skristi, jei varžybos artimiausiu metu neprasidės? Nutariau tiesiog likti su šeima."



Devynis sezonus NBA lygoje praleidęs L.Stephensonas nutarė pirmą kartą išbandyti laimę užsienyje ir tapo Liaoningo "Flying Tigers" komandos lyderiu.

Kinijos pirmenybėse 29 metų 198 cm ūgio lengvasis krašto puolėjas vidutiniškai per 35 minutes rinko 26,7 taško (52,2 proc. metimų), atkovojo 7,5 bei perėmė 1,1 kamuolio ir atliko 3,8 rezultatyvaus perdavimo.














Eurobasket.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: