Pasaulio vicečempionų treneris: Ž. Obradovičius per dieną uždirba daugiau, nei aš per mėnesį



Pasaulio vicečempionės Argentinos rinktinės vyriausiasis treneris Sergio Hernandezas mano, kad darbas kuriame nors Europos klube būtų visai patrauklus variantas jo karjeros tęsimui.
56-erių strategas dar nėra dirbęs už Lotynų Amerikos ribų.

"Neatsisakysiu išvykos į Tokiją vien dėl galimybės pasirašyti kontraktą su kuriuo nors klubu. Be jokių kalbų, darbas rinktinėje - svarbiausia mano karjeros dalis, - teigia S.Hernandezas. - Tačiau norėčiau padirbėti ir užsienyje. Man jau 56-eri. Kiek metų produktyvaus darbo man liko? 10? Ir man visada mokėjo pesais. Neblogai, tačiau kursas smarkiai pasikeitė.

Vienintelis dalykas, ko neįgijau savo gyvenime, yra pinigai. Jei paklausite, ar galėčiau nusipirkti butą Avenida del Libertadore (viena pagrindinių Buenos Airių gatvių), atsakysiu, kad ne. Gyvenu 70 kvadratinių metrų patalpoje.


Supraskite, aš nesiskundžiu, tačiau Željko Obradovičius per dieną uždirba tiek, kiek aš daugiau, nei per mėnesį. Lankiausi Scariolo name... Treniravau trijuose pasaulio čempionatuose, dalyvavau trijose olimpiadose, iškovojau olimpinį medalį. Turiu 21 titulą, esu vienas geriausių trenerių Argentinos istorijoje.

Problema tame, kad aš jau išgyvenau visus momentus su rinktine. Neturiu beprotiško siekio pagyventi Europoje, Argentina - štai kur mano vieta. Tačiau dar liko keli profesionalios karjeros metai, o tai mano galimybė."











Eurobasket.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: