Rusijos žiniasklaida: D. Kairys yra kandidatas treniruoti „Rytą“



Kaip skelbia Rusijos dienraštis „Izvestija", Saratovo „Avtodor" ekipos vyriausiasis treneris Donaldas Kairys gali grįžti dirbti į Lietuvą ir treniruoti vieną stipriausių šalies klubų Vilniaus „Rytą".

„Donaldas – pagrindinis pretendentas tapti vyriausiuoju „Ryto" treneriu. Didelė tikimybė, jog sostinės klubas su juo pasirašys ilgalaikę sutartį", – sakė rusų spaudos neįvardyti šaltiniai.

„Dėl Kairio nieko negaliu pasakyti, pagyvensime – pamatysime, – kalbėjo „Avtodor" klubo prezidentas Vladimiras Rodionovas. Dabar tokia situacija Rusijoje ir pasaulyje, kad daugeliui ne sportas galvoje. Iki gegužės vidurio ką nors apie tai kalbėti yra beprasmybė."

„Ryto" komandos vyriausiuoju treneriu du sezonus dirbo 46 metų Dainius Adomaitis.



43 metų D. Kairys šį sezoną pradėjo būdamas Pirėjo „Olympiakos" ekipos vyriausiojo trenerio Davido Blatto asistentu. Tačiau D. Blattui jau po pirmų Eurolygos rungtynių teko palikti klubą, jo vairas buvo patikėtas Kęstučiui Kemzūrai. Tačiau ir šis nepateisino klubo vilčių, tad buvo atleistas. Tuo metu Graikiją paliko ir D. Kairys, sulaukęs pasiūlymo treniruoti klubą „Avtodor".














Alfa.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: