A. Bogutui tenka keisti planus svarstant apie karjeros pabaigą

FIBA nuotr.

Australijos krepšinio žvaigždės Andrew Boguto planas profesionalo karjerą užbaigti po Tokijo olimpinių žaidynių vilkint nacionalinius šalies marškinėlius neišdegė.



35-erių metų NBA čempionas šį sezoną žaidė tėvynėje, kur gynė Sidnėjaus "Kings" garbę ir tikėjosi, kad vasarą sudalyvavęs olimpiadoje galės simboliškai pakabinti sportbačius ant vinies, tačiau dabar australas jau nėra užtikrintas, ar į Tokiją, kaip profesionaliam sportininkui, nuvykti dar teks.

Apie tai jis užsiminė duodamas interviu vietinei žiniasklaidai, o taip pat atvirai pripažino, kad sunkiausias jo fizinis darbas pastaruoju metu yra nunešti savo atžalas į lovą ir pabučiuoti prieš miegą.

"Pasibaigus Australijos lygos sezonui nieko susijusio su krepšiniu nedariau. Apskritai galiu pasakyti, kad šiuo metu neturiu jokio plano fizinei kondicijai palaikyti, kadangi Tokijo olimpinės žaidynės yra nukeltos, o tai, žinoma, stipriai sujaukė mano mintis. Gali būti, kad karjerą teks užbaigti ne taip, kaip norėjau, tačiau galutinį sprendimą priimsiu gegužę", - Australijos rinktinės senbuvis.


Praėjusiame pasaulio čempionate Kinijoje 207 cm ūgio vidurio puolėjas vidutiniškai per 18 minučių rinko po 8 taškus (66 proc. dvit.), atkovojo po 6 kamuolius, atliko 2,4 rezultatyvaus perdavimo ir rinko 13,3 naudingumo balo.






Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: