Krasnodare liekantis M. Kalnietis: praėjusiame sezone neatlikome darbo iki pabaigos

VTB nuotr.

Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ (Rusija) ekipa dar metams pratęsė sutartį su Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės įžaidėju Mantu Kalniečiu.



2020-2021 m. sezonas lietuviui bus jau penktas vilkint „Lokomotiv-Kuban“ ekipos marškinėlius. Krasnodaro klube Mantas žaidė 2012-2015 ir 2019-2020 m. sezonuose. Drauge su komanda M. Kalnietis laimėjo Europos taurę ir debiutavo Eurolygoje, taip pat svariai prisidėjo prie pergalių Vieningojoje lygoje.

„Lokomotiv-Kuban“ komandos istorijoje M. Kalnietis yra geriausias kamuolių skirstytojas – iš viso jis atliko 610 rezultatyvių perdavimų.

Nauja sutartis galios iki 2021 metų vasaros.


„Esu laimingas galėdamas tęsti karjerą „Loko“ komandoje. Žinau, kad praėjusiame sezone iki galo neatlikome viso darbo, iki šiol dar jaučiame nuoskaudą taip anksti iškritę iš Europos taurės turnyro. Neabejoju, kitame sezone vienas kitą geriau suprasime nuo pat pirmųjų rungtynių“, - oficialiai klubo svetainei kalbėjo M. Kalnietis.

„Lokomotiv-Kuban“ viceprezidentas Ginas Rutkauskas pabrėžė, jog noras bendradarbiauti su M. Kalniečiu buvo abipusis.

„Tai didelio meistriškumo žaidėjas, o dar jis – kovotojas, lyderis ir aikštelėje, ir už jos ribų. Šios savybės būtinos kaip ir meistriškumas ir patirtis, kuriuos jis demonstruoja per kiekvienas rungtynes. Jis lipdo kolektyvą, suteikia energijos, kuri jaunimą ir veteranus sutelkia siekti svarbiausio tikslo – pergalės“, - kalbėjo G. Rutkauskas.






Alfa.lt

Video rekomendacijos: