„Žalgirio“ viliotas A. Kulboka ir toliau lieka Ispanijoje

FIBA nuotr.

Arnoldas Kulboka kitą sezoną Kauno „Žalgirio“ ekipoje nežais. „Sportando“ skelbia, kad puolėjas lieka Bilbao „RETABet“ klube.



A. Kulbokos atstovaujama Bilbao ekipa šį sezoną grįžo į aukščiausią Ispanijos divizioną ir sensacingai šoktelėjo į penktą vietą. Artimiausiu metu 208 cm ūgio krepšininkas su Bilbao klubu Valensijoje tęs Ispanijos krepšinio lygos sezoną.

Primename, kad A. Kulbokos agentas Tadas Bulotas atskleidė, kad lietuvis jau galėjo krautis lagaminus į NBA, tačiau koronaviruso pandemija tuos planus sujaukė.

„Arnoldas Kulboka domino Kauno „Žalgirio“ klubą, tačiau jau pasirašė kontraktą, ir tai nėra „Žalgiris“. Įdomus dalykas, kad jeigu ne šita pandemija, jis jau būtų keliavęs į Šarlotės „Hornets“ klubą NBA lygoje“, - pasakojo T. Bulotas.


Praėjusį sezoną Ispanijos čempionate A. Kulboka vidutiniškai pelnydavo po 8,5 taško, atkovodavo po 3,6 kamuolio ir rinkdavo po 6,7 naudingumo balo.

Krepšininkas praėjusią vasarą dalyvavo NBA Vasaros lygoje ir atstovaudamas „Hornets“ bidutiniškai pelnė po 8,8 taško, atsikovojo po 4,5 kamuolio ir atliko 1 rezultatyvų perdavimą.






Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: