E. Mockevičius neteko darbo Ispanijos klube

Nuotr.: Baloncesto Fuenlabrada SAD

Nors Egidijus Mockevičius turėjo dar metus galiojusį kontraktą su Fuenlabrados "Montakit" klubu, ispanai nutarė pasinaudoti sutartyje numatyta galimybe ir ją nutraukti.



Ispanijos pirmenybėse 27 metų 208 cm ūgio vidurio puolėjas vidutiniškai per 18 minučių pelnė 7,1 taško (62,8 proc. dvit., 45,1 proc. baudų), atkovojo 5,5 kamuolio ir rinko 9,4 naudingumo balo.

Tačiau "Montakit" pratęsė kontraktą su kitu ekipos aukštaūgiu, buvusiu Pasvalio "Pieno žvaigždžių" legionieriumi iš Ukrainos Viačeslavu Bobrovu.

ACB lygoje Fuenlabrados krepšininkai su 5 pergalėmis ir 17 pralaimėjimų užėmė priešpaskutinę vietą ir greičiausiai būtų iškritę į žemesnį divizioną, tačiau išlikti elite padėjo koronaviruso pandemija.


E.Mockevičius po puikaus pasirodymo NCAA čempionate profesionalo karjerą pradėjo Vilniaus "Lietuvos ryte", tačiau pusę sezono dėl traumos praleidusio kuršėniškio žaidimas netenkino sostinės klubo, kuris nutraukė dar galiojusią sutartį, o centras sužibėjo Italijoje, Pezaro "Victoria Libertas" ekipoje.






Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: