„Ryte“ neužsibuvęs amerikietis kelsis rungtyniauti į Turkiją

2018-ųjų metų vasarą kontraktą su Vilniaus "Ryto" klubu pasirašęs amerikietis Mattas Farrellas sostinėje turėjo pradėti profesionalo karjerą, tačiau čia išbuvo tik vos kiek daugiau nei mėnesį.



Rugsėjį buvo paskelbta, kad sutartis su 185 cm ūgio gynėju yra nutraukiama abipusiu susitarimu, o tuometinis vilniečių vyriausiasis treneris kaip pagrindinę išsiskyrimo priežastį įvardino asmenines žaidėjo problemas kilusias už Atlanto.

Tiesa, vėliau vienas iš Lietuvos krepšinio komentatorių atskleidė kiek kitokią priežastį, esą M.Farrellas "Ryto" administracijai ir treneriams nuo pat atvykimo kėlė įvairiausias problemas.

Šiuo metu žiniasklaidoje pasirodė informacija, kad  2018-ųjų rudenį iš Lietuvos į Jungtines Amerikos Valstijas (JAV) grįžęs ir karjerą NBA Plėtojimosi lygoje tęsęs krepšininkas sukirto rankomis su Turkijos aukščiausios lygos Stambulo "Buyukcekmece" klubu.


Praėjusį sezoną M.Farrellas Plėtojimosi lygoje vidutiniškai per susitikimą rinko 9,1 taško, atkovojo 2,4 kamuolio bei atliko po 5 rezultatyvius perdavimus.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: