R. Kurtinaitis po pralaimėjimo „Astana“ ekipai: „Žinojome, kad nebus lengva“

Vieningosios lygos turnyre Nur Sultano „Astana” išvykoje 89:88 (18:22, 31:23, 24:15, 16:28) nugalėjo Rimo Kurtinaičio treniruojamą Maskvos srities „Chimki“ komandą. Per 10 metų turnyro istoriją tai buvo pirmoji kazachų ekipos pergalė prieš „Chimki“ išvykoje.



Prieš šias rungtynes „Chimki“ komandoje į rikiuotę grįžo po traumos išgijęs ir dar nė vienų rungtynių šį sezoną nežaidęs Aleksejus Švedas, be to, prisijungė po koronaviruso infekcijos išsveikę Janis Timma, Jevgenijus Voronovas ir Jordanas Mickey. Į Rusiją Kazcahstano komanda atvyko per Stambulą prieš tai patyrusi triuškinamus pralaimėjimus prieš Maskvos CSKA ir Kazanės „Uniks“ komandas.

Po rungtyniu „Chimki“ vyriausiasis treneris Rimas Kurtinaitis buvo nepatenkintas auklėtinių žaidimu.

„Labai blogai, kad pralaimėjome. Žinojome, kad nebus lengva, nes grįžo keturi nauji žaidėjai: trimis bandžiau pasinaudoti, bet jie ilgą laiką nežaidė krepšinio. Sunku taip įsiliejant pagauti ritmą. Bet problema ne tame, kad žaidėme blogai. Problema – kaip sužaidėme rungtynių pabaigą. Pasivijome varžovus, pirmavome, bet nesugebėjome išsaugoti palankaus rezultato“, - po rungtynių kalbėjo R. Kurtinaitis.





Alfa.lt

Video rekomendacijos: