Paaiškėjo, į kurią komandą „Šiaulius“ iškeitė G. Orelikas

Kaip jau skelbėme, spalio mėnesį prie "Šiaulių" ekipos prisijungęs Gediminas Orelikas paliko Antano Sireikos kariauną bei išvyko į Bosniją ir Hercegoviną.



"Ačiū "Šiaulių" klubui, vadovams ir treneriams, už suteiktą galimybę sugrįžti. Vėl pajusti rungtynių skonį po daugiau nei dviejų metų pertraukos buvo puikus jausmas ir tie pora mėnesių komandoje prabėgo labai greitai. Tačiau turiu judėti į priekį. Išvykdamas iš Lietuvos įrodysiu, kad jau atsigavau, ir esu pasiryžęs atsigriebti už dėl traumos praleistą laikotarpį. Tikiu, kad komanda įsibėgės ir džiugins šiauliečius savo žaidimu. Džiaugiuosi, kad galėjau prisidėti prie pirmųjų sezono pergalių", – prieš išvykdamas sakė G.Orelikas.

Antradienį paskelbta, kad šiaulietis pasirinko Bosnijos ir Hercegovinos pirmenybėse su 7 pergalėmis ir 1 pralaimėjimu pirmaujančią Sarajevo "Spars-Realway" komandą.

LKL čempionate 30-metis 200 cm ūgio puolėjas spėjo sužaisti 7 rungtynes, per kurias aikštelėje vidutiniškai praleisdavo po 30 minučių, pelnydavo 11,6 taško (43,8 proc. dvit., 40 proc. trit.), atkovodavo 3,8 kamuolio, atlikdavo 4,2 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 12,6 naudingumo balo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: