Š. Jasikevičius: „El Clasico“ dvikovos visada jaudina“

Šarūno Jasikevičiaus rytoj Madride laukia trečiasis šio sezono "El Clasico" mūšis.

Sezono pradžioje Katalonai Ispanijos supertaurės finale apmaudžiai 67:72 nusileido "Real" krepšininkams. Tačiau po mėnesio tarpusavio dvikovoje Eurolygoje "Barca" užtikrintai dominavusi rungtynėse 79:72 nugalėjo Karališkąjį klubą.



Šįkart "Barcos" ir "Real" akistata vyks Ispanijos lygoje. Pablo Laso auklėtiniai vietiniame fronte laimėjo visas žaistas rungtynes ir užtikrintai pirmauja čempionate (14 pergalių). Tuo tarpu katalonai savo sąskaitoje turi 12 pergalių ir 3 pralaimėjimus.

Prieš šią dvikovą Š.Jasikevičius teigė, kad komanda yra pasiruošusi mačui: "Komanda jaučiasi gerai. Pirmą kartą turėjome keletą dienų perkrauti baterijas, paruošti keletą dalykų, bei dirbti ties fiziškumu. Taip pat praleidome laiką su savo šeimomis, o tai yra svarbiausias dalykas Šv. Kalėdų laikotarpiu. Esame pasiruošę." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

Pasak Katalonų trenerio varžovai labai stipriai nepasikeitė, tačiau faktas, kad jie dar nepralaimėjo - motyvuoja:


"Real" per daug nepasikeitė, komanda yra gerame kelyje. Jie nepralaimėjo nė vienų rungtynių lygoje, o tai mums tik didesnis iššūkis. Laukia labai sunkios rungtynės, bet "El Clasico" dvikovos visada jaudina. Žinome, kad daug žmonių mus palaiko. Rungtynių metu mes visi būsime labai sujaudinti ir pasirengę šiam didingui įvykiui." - teigė Šaras.





Sarunas13lt.blogspot.com

Video rekomendacijos: