VTB lygos prezidentas: tikimės, kad „Chimki“ sugebės išspręsti problemas

VTB lygos prezidentas: tikimės, kad „Chimki“ sugebės išspręsti problemas

VTB nuotr.

VTB Vieningosios lygos prezidentas Sergejus Kuščenka tikisi, kad Maskvos srities "Chimki" sugebės susitvarkyti su sunkumais, bei pažymėjo, kad turnyro vadovybė dar įdėmiau nagrinės klubų finansines galimybes prieš kiekvieno sezono pradžią.



"Chimki" problemos šiame sezone niekam nėra paslaptis. Norėčiau pažymėti klubo vadybininkus, darbuotojus. Komanda turėdama finansinius sunkumus sugebėjo žaisti dviejuose frontuose – Vieningoje lygoje bei Eurolygoje ir baigti sezoną.

Tikimės, kad klubas sugebės sėkmingai išspręsti problemas, su kuriomis susidūrė. Tačiau tai bus dar viena pamoka mums, ir VTB Vieningoji lyga prieš kiekvieną sezoną dar atidžiau tikrins kiekvienos komandos finansines garantijas", – teigia S.Kuščenka.

Anksčiau Maskvos srities sporto ministras Romanas Teriuškovas buvo pareiškęs, kad "Chimki" gali nedalyvauti Vieningoje lygoje jau kitame sezone.


Šių metų vasarį Eurolyga uždraudė komandai registruoti naujus žaidėjus dėl finansinių pažeidimų. Taip pat buvo pranešama apie atlyginimų žaidėjams ir klubo darbuotojams vėlavimą.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: