Turkijos rinktinė dėl bilieto į Tokijo kovos be Sh. Larkino (Paskelbtas graikų dvyliktukas)

Turkijos rinktinė dėl bilieto į Tokijo kovos be Sh. Larkino (Paskelbtas graikų dvyliktukas)

FIBA nuotr.

Turkijos rinktinės vyriausiasis treneris Orhunas Ene paskelbė 13 žaidėjų, kurie vyks į Kanadą kautis dėl Tokijo olimpinių žaidynių.



Tiesa, turkai paskutinę minutę prarado Stambulo „Anadolu Efes“ ekipos lyderį Shane'ą Larkiną.

Skelbiama, jog amerikiečiui atsinaujino nugaros išvaržos skausmai.

Turkai savo grupėje dėl kelialapio susitiks su Urugvajumi ir Čekija.


Turkijos rinktinės sudėtis: Sertačas Šanli, Cedi Osmanas, Ersanas Ilyasova, Furkanas Korkmazas, Melihas Mahmutoglu, Bugrahanas Tunceris, Omeras Yurtsevenas, Berkas Ugurlu, Sehmusas Hazeras, Sadikas Kabaca, Alperenas Sengunas, Dogušas Odzimeroglu ir Metecanas Birsenas.

***

Tuo tarpu Graikijos rinktinės vyriausiasis treneris Rickas Pitino paviešino dvyliką žaidėjų, kurie vyks kautis dėl olimpinio kelialapio.

Tarp dvyliktuko pateko ir dvi Eurolygos žvaigždės - Nickas Calathes ir Kostas Sloukas.

Taip pat aišku, kad rinktinei tikrai nepadės Georgis Printezis, Tyleris Dorsey, Kostas Koufas, Giannis ir Thanasis Antetokounmpo.

Primename, kad graikai atrankos turnyrą žais Kanadoje, kur A grupėje susitiks su Kinija ir Kanada, o B grupėje kovos Turkija, Čekija ir Urugvajus.

Olimpinės atrankos turnyras vyks birželio 29 – liepos 4 dienomis.


Graikijos dvyliktukas: Kostas Mitoglu, Kostas Sloukas, Nickas Calathesas, Kostas Antetokounmpo, Charis Giannopoulos, Dimitrios Katsivelis, Giannoulis Larentzakis, Georgios Papagiannis, Linos Chrysikopoulos, Vassilis Kavvadas, Nikos Rogavopoulos ir Leonidas Kaselakis.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: