M. Sajus išbandys jėgas stipriausioje Vokietijos krepšinio lygoje

M. Sajus išbandys jėgas stipriausioje Vokietijos krepšinio lygoje

Klubo nuotr.

Po debiutinio sezono Ispanijoje, Martynas Sajus išbandys jėgas stipriausioje Vokietijos krepšinio lygoje.



Vidurio puolėjas pasirašė vienerių metų sutartį su „medi Bayreuth“ klubu, kuriam iki atkrentamųjų varžybų pritrūko dviejų pergalių. Praėjusį sezoną Ispanijoje Martynas Sajus rungtyniavo itin efektyviai – vos per 10 minučių rinko po 6,2 taško ir atkovodavo po 3,1 kamuolio.

„Vokietijos klubo treneris jau ne pirmą vasarą norėjo pakviesti mane į savo komandą, tačiau visada gana anksti sudarydavau sutartis su kitais klubais. Šią vasarą pavyko susitarti daug anksčiau ir labai džiaugiuosi galimybe išbandyti savo jėgas vienose pajėgiausių nacionalinių pirmenybių Europoje“, – džiaugėsi Martynas Sajus.

Pasak krepšininką atstovaujančios agentūros „East Players” vadovo, po sezono krepšininką į savo gretas kvietė Lietuvos ir Lenkijos klubai, tačiau vokiečių pasiūlytos sąlygos buvo žymiai geresnės.


„Vis daugiau ir daugiau krepšininkų renkasi Vokietijos pirmenybes, vertinamas ne tik dėl finansinio stabilumo, bet ir dėl ryškiai išaugusio krepšinio lygio.

Ieškojome Martynui komandos, kurioje jam būtų numatytas reikšmingesnis vaidmuo nei praėjusiame sezone Ispanijoje. Martynas nėra pirmasis mūsų agentūros klientas šioje komandoje, vadovaujant treneriui Raouliui Korneriui, todėl žinome, ko tikėtis ir labai džiaugiamės svarbesniu Martynui numatytu vaidmeniu“, – teigė „East Players” atstovas.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: