A. Mikalauskas sudarė sutartį su Nyderlandų čempionais

A. Mikalauskas sudarė sutartį su Nyderlandų čempionais

Arūnas Mikalauskas jau trečią sezoną lieka Nyderlanduose, tačiau šįkart išbandys jėgas tiek FIBA Čempionų lygoje, tiek ir naujose bendrose Belgijos bei Nyderlandų krepšinio pirmenybėse.



Klaipėdietis sudarė sutartį su Nyderlandų čempionais Leideno ZZ, kurių dėmesį patraukė po įspūdingo praėjusio sezono. 23-ejų puolėjas Roterdamo „Feyenoord“ komandoje vidutiniškai pelnydavo po 19 taškų, atkovodavo 6,9 ir perimdavo 2,1 kamuolio, atlikdavo 4,2 rezultatyvaus perdavimo.

„Neplanavau likti Olandijoje, norėjau išbandyti jėgas Vokietijos ir kitose pajėgesnėse pirmenybėse, tačiau sulaukęs čempionų pasiūlymo bei galimybės varžytis Čempionų lygoje bei bendrame Belgijos ir Olandijos čempionate, ilgai nesvarsčiau. Treneris labai norėjo matyti mane komandoje ir yra numatęs man svarbų vaidmenį. Net keli Lietuvos klubai rodė susidomėjimą, tačiau konkrečių pasiūlymų nesulaukiau“, – mintimis dalinosi A. Mikalauskas.

Pasak krepšininkui atstovaujančios agentūros „East Players“ vadovo, puolėjas iš Lietuvos sulaukė nemažai dėmesio iš įvairių šalių, tačiau norėjosi žengti žingsnį į priekį, o ne atgal.


„Mus suintrigavo galimybė žaisti Čempionų lygoje bei bendroje Belgijos ir Olandijos krepšinio lygoje. Nemažai klubų analizavo Arūno žaidimą, tačiau laukti kitų pasiūlymų ir prarasti tokios galimybės nenorėjome“, – teigė „East Players“ atstovas.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: