T. Mozgovo agentas papasakojo apie ruso karjeros ateitį

T. Mozgovo agentas papasakojo apie ruso karjeros ateitį

FIBA nuotr.

Į Rusijos rinktinę grįžusio veterano Timofejaus Mozgovo agentas Stanislavas Ryžovas papasakojo apie savo kliento karjeros ateitį.



"Timofejus treniruojasi su Andrejaus Malcevo treniruojama "Chimki" komanda, kuri rungtyniauja Rusijos Superlygoje-1. Galima sakyti, kad vadovaujant praėjusio sezono treneriui. Dėkojame "Chimki" už suteiktą galimybę treniruotis. Ir tęsiame rinkos nagrinėjimą. Taip išėjo, kad tikras centras vasarą niekam nebuvo reikalingas – kiek neieškojome.

Patvirtinu, kad derybos su "Lokomotiv-Kuban" vyko, beje, dar rugpjūčio pradžioje, o informacija apie tai žiniasklaidoje pasirodė visai neseniai. Galiausiai jie pakvietė centro ir sunkiojo krašto puolėjo pozicijose galintį žaisti Johnathaną Motley. Taip pat išlaikė po kelio traumos sveikstantį Alaną Williamsą.

Grįžimas į NBA? Aš juk buvau pasakęs taip: "Negalima atmesti galimybės, kad Mozgovas vėliau, sezono bėgyje gaus pasiūlymą grįžti į NBA". Dar kartą: 'vėliau, sezono bėgyje". Juk aišku, kad kalbama apie pavasarį, kai kam nors gali prireikti sudėties papildymo. Nepykstu, suprantu, kad reikia skambių antraščių.


Karjeros pabaiga? daugiausia priklausys nuo to, kaip klostysis aplinkybės. Jis kupinas jėgų ir noro žaisti – būtent žaisti. Treniruotis visą sezoną be varžybų praktikos – tai visai kitas reikalas. Pažiūrėsime. Šiuo metu neaptarinėjame karjeros pabaigos", – "Sport den za dnem" papasakojo S.Ryžovas.

T.Mozgovas Maskvos srities "Chimki" marškinėlius vilkėjo 2006-2010 bei NBA lokauto 2011 metais metu, grįžo į Rusijos komandą 2019 metų vasarą, tačiau į aikštelę išbėgo tik šių metų pavasarį.

NBA lygoje 34 metų 216 cm ūgio vidurio puolėjas, atstovaudamas Niujorko "Knicks", Denverio "Nuggets", Klivlando "Cavaliers", Los Andželo "Lakers", Bruklino "Nets" ir "Magic" ekipoms, viso sužaidė 454 rungtynes, per kurias aikštelėje vidutiniškai praleisdavo po 18 minučių, pelnydavo 6,8 taško ir atkovodavo 4,9 kamuolio.

2016 metais su "Cavaliers" gerose rusas tapo NBA čempionu.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: