Š. Jasikevičius: „Nesugebėjome sureaguoti po tiek daug padarytų klaidų“

Š. Jasikevičius: „Nesugebėjome sureaguoti po tiek daug padarytų klaidų“

Barcelona nuotr.

Šarūnas Jasikevičius po nelengvos pergalės Malagoje 75:73 prieš "Unicaja" liko patenkintas laimėjimu, tačiau ne komandos žaidimu.



Katalonų treneris teigė, kad jo auklėtiniai nesugebėjo tinkamai sureguoti į padarytas klaidas:

"Malagoje visada sudėtinga ir daug komandų čia praranda taškų. Bendrai paėmus mes nebuvome labai geri. Nesugebėjome sureaguoti po tiek daug padarytų klaidų."

Šaras stebėjosi, kad "Barca" per antrąją mačo pusę Malagoje praleido tiek taškų, kiek leido "Zenit" pelnyti per visas rungtynes:


"Pirmoje pusėje mums pasisekė, nes varžovai prametė gana patogius metimus, o antroje pusėje buvo tos rungtynės, kurias mes tik iškentėjome. Jie pelnė 50 taškų per vieną rungtyinių pusę, kuomet prieš kelias valandas mes leidome "Zenit" ekipai tiek įmesti per visą mačą. Tiesa, kad čia sunku ir "Unicaja" turi daug kokybės, tad esame laimingi pasiekę pergalę."

Kalbėdamas apie gynybą lietuvis sakė, kad momentais atrodo visai nieko, bet vėliau pasipylė klaidos:

"Kartais mes atrodėme visai nieko, bet tada padarėme vaikiškų klaidų. Nepaisant to, kad pirmąjame kėlinyje nežaidėme nuostabiu keliu praradome tik vieną kamuolį ir pelnėme 23 taškus. Tada mes praradome 17 kamuolių." - kalbėjo Š.Jasikevičius.







Sarunas13lt.blogspot.com

Video rekomendacijos: