Š. Jasikevičius: „Šįkart turėjome tinkamą mentalitetą“

Š. Jasikevičius: „Šįkart turėjome tinkamą mentalitetą“

Barcelona nuotr.

Barselonos komanda sekmadienį išvykoje pratęsė įspūdingą pergalių seriją Ispanijos lygoje.



Šarūnas Jasikevičius priešingai, nei po mačo Milane liko patenkintas savo žaidėjų nusiteikimu rungtynėse prieš "Monbus Obradoiro" komandą:

"Sveikinu savo žaidėjus už puikiai atliktą darbą, šiandien turėjome tinkamą mentalitetą, gerbdami varžovą ir žinodami kaip sunku čia laimėti."

Šeimininkai antrąjame kėlinyje sugebėjo panaikinti dviženklį deficitą ir ilgąją pertrauką "Barcai" leido išeiti turint tik 3 taškų persvarą:


"Kaip ir daugeliu atvejų, tokios detalės kaip pražangos ir klaidos apsunkina mūsų gyvenimą ir baudžia mus, ypač toli nuo namų. Bet tada trečiajame kėlinyje mes grįžome. Esu patenkintas kaip šiandien mes žaidėme." - teigė Šaras.

Š.Jasikevičius su "FC Barcelona" sekmadienį iškovojo 9-ąją pergalę iš eilės ir pakartojo geriausią klubo startą Ispanijos lygoje nuo 1988/1989 metų sezono:

"Turėtume būti laimingi tokiais skaičiais, atsižvelgiant į mūsų kalendorių, nes pastaruoju metu daug rungtynių žaidėme išvykoje, tačiau šiuo metu statistika neturi reikšmės. Svarbiausia, kad mes tobulėjame ir turime vietos tobulėjimui, bei turime toliau integruoti naujus žaidėjus. Tobulėjimas dabar yra mūsų pagrindinis tikslas." - kalbėjo Š.Jasikevičius.







Sarunas13lt.blogspot.com

Video rekomendacijos: