Šiaurės Europos lygoje „Šiauliai“ sumindė baltarusius

Šiaurės Europos lygoje „Šiauliai“ sumindė baltarusius

LKL nuotr.

Vakar Šiaulių "Šiauliai-7bet" ekipa (1/1) po ilgos pertraukos sugrįžo į tarptautinius vandenis, tačiau sugrįžimas nebuvo saldus. Vis dėlto Antano Sireikos auklėtiniai antrąją dieną atsitiesė ir pamokė baltarusius.



Šiaurės Europos krepšinio lygos (ENBL) rungtynėse Saulės miesto krepšininkai Rygoje lengvai 101:69 (27:23, 27:14, 20:6, 27:26) sudorojo Mogiliovo "BC Borisfen" (0/5) žaidėjus iš Baltarusijos.

Šiose rungtynėse intriga buvo gyva tik 10 minučių. Per antrąjį kėlinį atitolę šiauliečiai įgijo triuškinamą pranašumą, o po pertraukos tik sutvarkė formalumus.

"Šiauliai-7bet" ekipos gretose rezultatyviausias buvo Paulius Danusevičius ( 3/5 trit., 13 atk. kam.) su 19 taškų, Jonathanas Elmore'as ir Isiaih Armwoodas (8 atk. kam.) įmetė po 17, Martynas Varnas (7/9 dvit.) - 16, Eimantas Stankevičius (4/6 trit.) pridėjo 14 taškų.


Pralaimėjusiems Marcavnis Hymonas pelnė 20 taškų, Nathanas Hooveris - 18, Cornelius Tayloras pridėjo 12.

Be "Šiauliai-7bet" ir "BC Borisfen" ekipų lygoje varžosi Krasnojarsko "Jenisej" (Rusija), Vloclaveko "Anwil" (Lenkija), Brno "Basket" (Čekija), Tartu "Ulikool" (Estija), Liepojos "Liepaja" (Latvija) ir Valmieros "Valmiera Glass" (Latvija).

Turnyre visos komandos sužais tarpusavyje po vieną sykį, o pajėgiausios keturios pavasarį varžysis finalo ketverte. Šiauliuose turas vyks vasario mėnesį.







Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: