Š. Jasikevičius: „Ši pergalė padės mums įgauti pasitikėjimo“

Š. Jasikevičius: „Ši pergalė padės mums įgauti pasitikėjimo“

Barcelona nuotr.

Šarūnas Jasikevičius po pergalės prieš Madrido "Real" komandą džiaugėsi laimėjimu, kuris anot trenerio suteiks komandai daugiau pasitikėjimo:



"Noriu pasveikinti mūsų sirgalius ir žaidėjus su pergale. Tai akivaizdžiai padės mums įgauti pasitikėjimo, nes dabar esame keistame sezono taške, kuomet stengiamės, kad žmonės kurie dėl traumų ar COVID-19 buvo iškritę, sugrįžtu į dinamiką. Labai svarbu laimėti rungtynes, nes prieš tai keletoje mačų to padaryti nepavyko."

"Esu laimingas pergale, nes čia laimėti visada sunku, o taip pat esu laimingas dėl tokių žmonių kaip Mirotičius, Higginsas ar Calathesas, kurie buvo svarbūs. Jie žengė didelį žingsnį, kad sugrįžtu į komandos dinamiką."

"Visada turi būti solidus puolime ir gynyboje ir mes praradome tik 4 kamuolius, kas yra stebuklas. Manau, kad tai geriausios rungtynės per paskutinius pusantro mėnesio. Žinome, kad turime sunkumų, bet geriausia sezono dalis dar tik ateina ir galbūt daug svarbiau, kad žmonės įsitrauktų, nei kad skinti pergales bet kokią kainą."


"Jaučiame didžiulę pagarbą Madrido "Real" komandai, čia visada sunku žaisti tokias rungtynes. Vienas pagrindinių dalykų, tai kontroliuoti emocijas, nes Madridas visada bus Madridas ir visada turės gerą komandą. Turėjome 12 taškų persvarą ir nebuvome pakankamai solidūs, o tada Madridas įgavo pasitikėjimo ir sukėlė mums sunkumų."

"Šiandien man buvo lengva pasirinkti penketus, nes daugelis žaidėjų žaidė gerai ir galėjau pasirinkti tuos, kurie buvo geriausi trečiajame kėlinyje, kad žaistų lemiamas akimirkas. Kazanėje buvo daug sunkiau, nes Laprovittola ir Jokubaitis prarado daug kamuolių. Šiandien buvo lengva, nes visi žaidė solidžiai, gynyboje padarėme klaidų, bet bendrai paėmus buvome geri." - kalbėjo Š.Jasikevičius.







Sarunas13lt.blogspot.com

Video rekomendacijos: