Šaras prieš dvikovą su „Real“: „Tikimės tipiškų „El Clasico“ rungtynių“

Šaras prieš dvikovą su „Real“: „Tikimės tipiškų „El Clasico“ rungtynių“

Šarūno Jasikevičiaus šiandien laukia dar vienas šio sezono "El Clasico" mūšis.



Lietuvis laimėjo paskutinias ketverias rungtynes prieš Madrido "Real" ir šį sezoną sostinės ekipai nusileido tik Ispanijos supertaurės finale.

Prieš šias rungtynes Šaras kalbėjo, kad nepaisant prasto Madrido klubo žaidimo jis tikisi sunkaus mačo:

"Tikimės tipiškų "El Clasico" rungtynių. Turite pamatyti kas mums nutiko Ispanijos taurės finale per pirmąsias 15-20 minučių. Tikimės bjaurių ir sunkių rungtynių. Labai svarbu bus dalintis kamuoliu ir psichologinis tvirtumas. Mes žinome kur jie atakuos mus ir jie žino apie mus, nes daug kartų žaidėme. Dabar labai sunku kažkuo nustebinti. "El Clasico" visada yra ypatingas ir reikia tam pasiruošti."


Treneris taip pat kalbėjo apie paskutinį "Real" pralaimėjimą Miuncheno klubui prieš kuriuos "Barcai" teks žaisti ketvirtfinalyje:

"Aš nenustebau. Madridas žino savo lygį ir rungtynių pradžioje jie daug pelnė taškų pataikydami iš toli, o kai tiek daug pataikai sunku juos sustabdyti. Kiek daug sugrįžimų ir gerų kėlinių mes matėme iš "FC Bayern"? Tai komanda su didžiuliu charakteriu ir paskutiniame kėlinyje jie žaidė puikiai išlaikydami Madrido tempą. "FC Bayern" labai stiprūs psichologiškai."

Galiausiai Šaras gyrė N.Laprovittolą, kuris į Kataloniją atvyko iš Madrido:

"Lapro labai gerai prisijungė, o ypač rūbinėje, nes jis puikus žmogus ir labai mylimas. Pradedant nuo kantrybės, išmokstant sistemą, nes mes žaidžiame kitaip, nei jis buvo pripratęs ir jis žengė žingsnį į priekį, kai mes turėjome problemų. Tai aukščiausio lygio žaidėjas, kuris gali žaisti dvejose pozicijose. Žmonės nelabai vertina jo gynybinių savybių, bet kai jis motyvuotas, tai geras gynėjas ir mums labai padeda. Jis mums duoda daug dalykų, žaidimą su kamuoliu, daug tritaškių ir savybė nulaužti rungtynes, nes kai jis karštas, tai jį labai sunku sustabdyti." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

Sarunas13lt.blogspot.com

Video rekomendacijos: