Ukrainos krepšininkas: „Mes laimėsime šį karą“

Ukrainos krepšininkas: „Mes laimėsime šį karą“

FIBA nuotr.

Rusijos pradėtam karui Ukrainoje tebesitęsiant, šios šalies vienas geriausių žaidėjų Viacheslavas Kravtsovas dėkojo užsieniečiams už paramą.



34 metų 213 cm ūgio aukštaūgis šiuo metu yra išvykęs iš šalies, tačiau neatmeta galimybės grįžti ir prisijungti prie Ukrainos kariuomenės.

Jis taip pat dėkojo Lietuvai ir kitoms šalims, kurios padeda Ukrainai kovoti prieš Rusiją.

„Tai, kas čia vyksta, yra košmaras. Man be galo gaila nekaltų žmonių, kurie miršta dėl kvailų priežasčių. Rusijos vadovų veiksmai yra tiesiog nesuvokiami.


Šiuo metu esu saugioje vietoje, bet esu pasiruošęs grįžti į savo tėvynę ir kautis iki galo. Aš žinau, kad mes nepasiduosime ir mes laimėsime šį beprasmį karą.

Noriu padėkoti Lietuvai, Lenkija, JAV, Jungtinei Karalystei ir kitoms šalims bei jos žmonėms už paramą ir pagalbą Ukrainai. Mes sekame pasaulinę informaciją apie tai kaip šalys reaguoja į Ukrainos įvykius bei noriai padeda. Ačiū jums“, – teigė krepšininkas.

Šį sezoną V. Kravtsovas vilkėjo „Dnipro“ ekipos marškinėlius ir FIBA Europos taurės turnyre vidutiniškai pelnydavo po 6,3 taško, atkovodavo po 4,7 kamuolio bei atlikdavo po 1 rezultatyvų perdavimą.

Verta paminėti, kad 2013-2014 m. ukrainietis rungtyniavo Fynikso „Suns“ komandoje.

Ukrainos rinktinės narių kreipimasis:


Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: