Š. Jasikevičius: „Gali būti, kad mus vis dar slegia Eurolyga“

Š. Jasikevičius: „Gali būti, kad mus vis dar slegia Eurolyga“

Barcelona nuotr.

Šarūnas Jasikevičius po pergalės Las Palme džiaugėsi patekimu į pusfinalį, tačiau pripažino, kad varžovai puolime žaidė įspūdingai:



"Džiaugiamės patekę į pusfinalį ir turėdami šiek tiek laiko pailsėti prieš kitą etapą, o tai visada praverčia šiame sezono etape. Bet kokiu atveju šiose rungtynėse neišėjome tinkamai nusiteikę. Buvome šiek tiek per minkšti, praleisdami 18 taškų tiesiog po blokų, daugiausiai iš Khalifa Diopo, kuris pirmoje pusėje pelnė 15 taškų. Teko pakeisti gynybos sistemą.

Antroje mačo pusėje patobulėjome, bet turime pripažinti, kad "Gran Canaria" žaidė įspūdingai puolime, bet pabaigoje Higginsas mums atnešė pergalę."

Treneris taip pat teigė, kad gali būti, kad komandą vis dar slegia pasirodymas Eurolygoje. Lietuvis sakė, kad pusfinalyje bet kokiu atveju laukia sunkus varžovas su puikiais sirgaliais:


"Gali būti, kad mus vis dar slegia Eurolyga. Sunku, tai įveikti, bet turime susikaupti ir tai pamiršti. Bet kokiu atveju turėjome varžovą, kuris žaidė labai gerai. Geriausioje Europos lygoje, o dabar galime turėti du labai sunkius varžovus, aukščiausio lygio ir su puikiais sirgaliais, kurie mums labai apsunkins." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

Sarunas13lt.blogspot.com

Video rekomendacijos: