Š. Jasikevičius: „Jei komanda neras daugiau energijos, tai finalo serija gali būti labai trumpa“

Š. Jasikevičius: „Jei komanda neras daugiau energijos, tai finalo serija gali būti labai trumpa“

Barcelona nuotr.

Šarūnas Jasikevičius po pralaimėjimo Ispanijos lygos finalo starte pažymėjo energijos trūkumą:



"Jie akivaizdžiai buvo geresni. Nesugebėjome pamiršti serijos su "Joventut". Man atrodė, kad turime pakankamai laiko, o žaidimas finale prieš "Real" suteiks mums energijos. Bet man nepavyko priversti vaikinų išeiti su energija."

Katalonų treneris pripažino, kad "Real" buvo geresni, o "Barca" visada buvo vienu žingsniu atgal:

"Šešios ar septynios pražangos pirmoje pusėje ir 50 praleisti taškai kalba už save. Madridas buvo daug agresyvesni, dalinosi kamuoliu, nusiimdavo kamuolius nuo mūsų galvų, o mes visada buvome vienu žingsniu atgal."


Šaro teigimu antroji pusė buvo geresnė, tačiau jei komanda neras daugiau energijos, tai finalo serija gali būti labai trumpa:

"Tada pradėjome žaisti energingai. Antrasis kėlinys buvo gana korektiškas ir klausimas, jei esi pavargęs, tai krenti paskutiniame kėlinyje, nes neturi kojų, bet mes kritome pirmajame ir antrame kėliniuose. Jei nerasime daugiau energijos, tai gali būti labai trumpa serija.

Jei turi gerą mentalitetą, tai kojos eina kartu. Šitie žaidėjai fiziškai labai gerai paruošti ir įpratę žaisti kas 48 valandas. Jei po 48 valandų neatvyksime į "Palau" mirti, tai bus labai sunku." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

Sarunas13lt.blogspot.com

Video rekomendacijos: