N. Calathesas iš Šaro gali pereiti pas savo buvusį trenerį X. Pascualį į „Zenit“

N. Calathesas iš Šaro gali pereiti pas savo buvusį trenerį X. Pascualį į „Zenit“

Barcelona nuotr.

Kaip jau rašėme, neseniai "Mundo Deportivo" pranešė, kad Šarūno Jasikevičiaus treniruojamos Barselonos "Barcelona" gretas nori palikti pagrindinis atakų organizatorius Nickas Calathesas.



Rusijos žiniasklaida pranešė, kad su graiku derybas veda tik  VTB Vieningoje lygoje kitą sezoną dalyvausiantis Sankt Peterburgo "Zenit".

N.Calathesas 2015-2020 metais vilkėjo Atėnų "Panathinaikos" marškinėlius ir dirbo kartu su dabartiniu "Zenit" vyriausiuoju treneriu Xavieru Pascualiu bei savo tėvynainiu Manosu Papadopoulosu, kuris yra Rusijos klubo sporto direktorius.

Jei neseniai visų laikų rezultatyvių perdavimų Eurolygoje lyderiu tapęs gynėjas nutars palikti Ispanijos vicečempionų gretas, pasiūlymų jam netruks. Skelbiama, kad N.Calathesas galėtų pakeisti į Stambulo "Fenerbahče" išvykusią Tela Avivo "Maccabi" žvaigždę Scottie Wilbekiną, taip pat grįžti rungtyniauti į Graikiją.


Praėjusiame Eurolygos sezone 33-ejų 196 cm ūgio įžaidėjas vidutiniškai per 25 minutes įmesdavo 7,3 taško (57,1 proc. dvit., 31,7 proc. trit.), atkovodavo po 4 bei perimdavo 1,1 kamuolio, atlikdavo 6,4 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 11,8 naudingumo balo.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: