Prancūzijos federacija neatbaidė: Th. Heurtelis po čempionato pasirašys kontraktą su „Zenit“

Prancūzijos federacija neatbaidė: Th. Heurtelis po čempionato pasirašys kontraktą su „Zenit“

Real nuotr.

Nors Prancūzijos nacionalinės komandos krepšininkai pasirašė pažadą nesudarinėti sutarčių su agresijoje prieš Ukraina dalyvaujančių Rusijos ir Baltarusijos klubais, praėjusiuose sezonuose su Barselonos "Barcelona" ir Madrido "Real" skandalingai išsiskyręs Thomasas Heurtelis, panašu, kad nesirengia paisyti šios taisyklės.



Kaip praneša "Sport-Express", patyręs atakų organizatorius jau susitarė su Sankt Peterburgo "Zenit" dėl dvejų metų kontrakto, kuris bus pasirašytas pasibaigus "Eurobasket 2022" kovoms.

Kaip jau skelbėme, T.Heurtelis pasirašė sertifikatą nežaisti Rusijoje, o netesėjus pažado, veikiausiai negalėtų dalyvauti Paryžiaus olimpiadoje, jei rinktinei dar prireiktų veterano paslaugų.

"Taip, pasirašiau, kitu atveju nebebūčiau rinktinėje. Mano agentas kontaktavo su klubais, jeigu jūs tikrai norite žinoti, tarp jų buvo ir Rusijos klubų. Tačiau ne tik. Yra diskusijų ir su Eurolygoje žaidžiančiais klubais, su Ispanijos lygos atstovais. Pamatysime, kaip viskas susidėlios", – antradienį pakomentavo prancūzas.


Praėjusiame Eurolygos sezone 33-ejų 189 cm ūgio įžaidėjas vidutiniškai per 19 minučių įmesdavo po 9 taškus (43,9 proc. dvit., 39,4 proc. trit.), sugriebdavo 2,4 kamuolio, atlikdavo 4,6 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 9,7 naudingumo balo.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: