T. Šengelija po patirtos traumos pasidalino jautria žinute

T. Šengelija po patirtos traumos pasidalino jautria žinute

FIBA nuotr.

Po patirtos peties traumos Sakartvelo rinktinės lyderis Tornike Šengelija yra priverstas praleisti artėjantį Europos čempionatą, kuris vyks būtent krepšininko gimtinėje, rašo INFO Krepšinis.

Krepšininkas pasidalino atsisveikinimo žinute ir ragina Gruzijos sirgalius bei komandos žaidėjus išlikti motyvuotais.



„Ačiū visiems už palaikymą ir teigiamas žinutes. Negaliu pasakyti, koks tai jausmas sulaukus tokio jūsų visų palaikymo. Nuo tos dienos, kai buvo paskelbta, kad „Eurobasket“ vyks mano namuose, turbūt nebuvo nė vienos dienos, kai nebūčiau pagalvojęs apie šį renginį. Kiekvienas mano žingsnis buvo skirtas užtikrinti, kad esu pasiruošęs dalyvauti ir pateisinti jūsų lūkesčius. Tačiau sporte, kartu su daugeliu kitų gerų dalykų, tokių momentų pasitaiko gana dažnai”.

„Man skauda sielą labiau nei petį, nes negalėsiu padėti Gruzijos rinktinei tokiu svarbiu momentu. Taip pat, negalėsiu būti aikštėje kartu su komandos draugais”.

„Tačiau šiandien esu ramus, nes žinau mūsų sirgalių ir žaidėjų charakterį bei esu tikras, kad tai suteiks jiems daugiau motyvacijos ir jėgų”.


„Nesijaudinkit dėl manęs, aš daug kartų buvau atsiduręs tokioje situacijoje ir grįžau stipresnis. Ačiū, Dieve, kad suteikei man galimybę kovoti ir išgyventi sunkumus”.

„Dabar siųskite visą savo teigiamą energiją ir palaikymą mūsų komandai. Iš savo asmeninės patirties galiu pasakyti, kad kiekvienas šūksnis yra svarbus”.

„Tik kartu, kaip komanda, galime pasiekti didelių tikslų”!

INFO Krepšinis

Video rekomendacijos: