„Zenit“ naujokas Th. Heurtelis – kritikams: man visiškai nusispjauti

„Zenit“ naujokas Th. Heurtelis – kritikams: man visiškai nusispjauti

VTB nuotr.

Nors Prancūzijos nacionalinės komandos krepšininkai pasirašė pažadą nesudarinėti sutarčių su agresijoje prieš Ukraina dalyvaujančių Rusijos ir Baltarusijos klubais, praėjusiuose sezonuose su Barselonos "Barcelona" ir Madrido "Real" skandalingai išsiskyręs Thomasas Heurtelis šios taisyklės nepaisė.



Dar vasarą su Sankt Peterburgo "Zenit" rankomis sukirtęs atakų organizatorius beveik iškart po "Eurobasket 2022", rugsėjo 21 dieną, oficialiai pasirašė kontraktą.

Prancūzas buvo pašalintas iš rinktinės bei susilaukė daug kritikos, į ką atsikirto socialiniame tinkle.

"Tiems žmonėms, kurie kritikuoja mane dėl sprendimo persikelti į Rusiją: man visiškai nusispjauti, žinokit tai.


Taip kad galite neatsiprašinėti. Tiesiog gyvenkite savo gyvenimus. Iš anksto dėkingas", – parašė skandalingasis Th.Heurtelis.

Praėjusiame Eurolygos sezone 33-ejų 189 cm ūgio įžaidėjas vidutiniškai per 19 minučių įmesdavo po 9 taškus (43,9 proc. dvit., 39,4 proc. trit.), sugriebdavo 2,4 kamuolio, atlikdavo 4,6 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 9,7 naudingumo balo.

"Eurobasket" turnyre, kuriame prancūzai pasiekė finalą, Th.Heurtelis per 25 minutes pelnė 10,4 taško (55,3 proc. dvit., 45,7 proc. trit.), atkovojo 2,4 bei perėmė 1,1 kamuolio, atliko 7,1 rezultatyvaus perdavimo ir fiksavo 14,3 efektyvumo balo.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: