Š. Jasikevičius: „Naujienos apie Mirotičių yra geriausios šią savaitę“

Š. Jasikevičius: „Naujienos apie Mirotičių yra geriausios šią savaitę“

Barcelona nuotr.

Šarūnas Jasikevičius po pralaimėjimo Badalonoje vėl akcentavo nesugebėjo uždaryti rungtynių, nors pasak trenerio "Barca" didžiąją mačo dalį aiškiai buvo pranašesnė komanda:



"Noriu pasveikinti "Joventut" su pergale. Tokiose svarbiose rungtynėse kaip derbis turi nužudyti mačą. Manau, kad didžiąją rungtynių dalį buvome aiškiai pranašesni ir žaidėme labai gerą krepšinį. Mes daug apie, tai kalbame, jeigu neuždarai rungtynių varžovas sugrįžta ir pridaro daug žalos, kaip tai jie padarė." - sakė lietuvis.

Treneris nenorėjo šio pralaimėjimo nurašyti nuovargio faktoriui ir teigė, kad ateityje laukia dar prastesni tvarkaraščiai:

"Ne, nuovargis niekada negali būti pasiteisinimas. Ketvirtadienį žaidėme Stambule, penktadienį turėjome gerą kelionę, tuomet šeštadienį trumpą vakarinę treniruotę. Sezono metu rasime daug prastesnį tvarkaraštį nei šis."


Antrąjį pralaimėjimą šią savaitę patyręs Šaras neslėpė, kad ši savaitė bloga, o geriausios naujienos turbūt yra apie artėjantį N.Mirotičiaus sugrįžimą:

"Galbūt naujienos apie Nikola Mirotičių yra geriausios šią savaitę. Savaitė mums nebuvo gera ir turime atsigauti." - teigė strategas.

Š.Jasikevičius taip pat minėjo, kad esant žaidėjui po pralaimėto mačo geriausia žaisti prabėgus 48 valandoms, nes kuo greičiau nori parodyti koks esi geras:

"Buvau žaidėjas ir kai tu pralaimi, o tau nesiseka, tai geriausia yra sužaisti rungtynes per 48 valandas, kad parodytum, koks esi geras. Žinome, kad žaidžiame "Barcoje" ir šios dvigubos savaitės mums nutiks. Turime labai gerą komandą, bei ilgą suolelį ir turime galvoti tik apie antradienio mačą." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

Sarunas13lt.blogspot.com

Video rekomendacijos: