Šaro komplimentai R. Jokubaičiui: „Tai yra praėjusių metų Rokas“

Šaro komplimentai R. Jokubaičiui: „Tai yra praėjusių metų Rokas“

Barcelona nuotr.

Šarūnas Jasikevičius po pergalės prieš Bilbao ekipą pabrėžė komandos atsipalaidavymą po ilgosios pertraukos:



"Per daug atsipalaidavome po pertraukos, kaip mums nutiko ir kitais kartais, o varžovas taip pat buvo geras. Jie turi gerą sezoną, jie žino ką žaidžia ir turi savo ginklus."

Lietuvis taip pat paneigė faktą, kad šioms rungtynėms turėjo įtakos pergalė prieš "Baskonia" ir kitą savaitę laukianti "El Clasico" dvikova:

"Barcoje" jokios rungtynės nepaliekamos šiaip sau, jos visos svarbios. Tai buvo rungtynės kovojant dėl pirmosios vietos taurės varžybose, kuri mums duotu papildomą poilsio dieną, o dabar esame palikti kitų rankose traukiant burtus." - sakė Šaras.


Apie Jokubaitį: "Tai yra praėjusių metų Rokas. Veržlus ir agresyvus, jis suteikia mums progas užbaigti atakas iš po krepšio. Šiandien jis sužaidė dar vienas geras rungtynes. Jis daug prisidėjo ir jau nemažai rungtynių paeiliui, kai žaidžia gerai ir jis turi, tai tęsti nes mes į jį dedame daug vilčių."

Apie Nnaji: "Jis prisideda, šiandien atlikdamas šiek tiek Vesely vaidmenį gynyboje, jis buvo labai solidus. Su kiekvienomis rungtynėmis jis jaučiasi vis patogiau, bet reikia būti labai kantriems su juo." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

Sarunas13lt.blogspot.com

Video rekomendacijos: