Š. Jasikevičius: „Išėjome į aikštelę su teisingu mentalitetu“

Š. Jasikevičius: „Išėjome į aikštelę su teisingu mentalitetu“

Fenerbahce nuotr.

Šarūnas Jasikevičius po solidžios pergalės Turkijos taurės pusfinalyje prieš "Besiktas" pažymėjo tinkamą savo auklėtinių mentalitetą, rašo Sarunas13lt.blogspot.com.



"Mums, tai buvo puikios rungtynės. Tikėjomės sunkaus mačo. Išėjome į aikštelę su teisingu mentalitetu. Žinojome, kur atakuoti puolime ir kokių atsargumo priemonių turėtume imtis gindamiesi. Taigi atotrūkis padidėjo, bet mes labai gerbiame "Besiktas". Kaip sakiau, tikėjomės sunkių rungtynių, bet kai išėjome su tinkamu mentalitetu ir padarėme teisingus dalykus, laimėjome mes." - teigė treneris.

Finale "Fenerbahce" susitiks su principiniu varžovu - "Anadolu Efes". Lietuvis sakė, kad varžovai yra labai patyrę žaisti tokius finalus:

"Anadolu Efes" yra labai gera komanda. Jie labai patyrę žaidžiant tokius finalus. Turi daug žaidėjų, kurie gali rasti sprendimų tokiose rungtynėse. Galime sakyti, kad finale susitiks dvi geriausios Turkijos komandos. Tai vėl bus labai svarbus mačas ir labai svarbus iššūkis mums." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

Sarunas13lt.blogspot.com

Video rekomendacijos: