„B Tribūna“ apie Kauno merą: „Akivaizdu, kad krabas savo pusę jau pasirinko“

„B Tribūna“ apie Kauno merą: „Akivaizdu, kad krabas savo pusę jau pasirinko“

LKL nuotr.

Praėjusį sekmadienį Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) vyko jau trečioji grandų akistata, kurią ir vėl laimėjo Kauno „Žalgiris“ (22-2).



Andrea Trinchieri auklėtiniai namie 92:78 (27:22, 22:19, 19:16, 24:21) palaužė Vilniaus „Rytą“ (20-5).

Praėjus šiek tiek laiko, apie derbį mintimis pasidalijo ištikimiausi „Ryto“ sirgaliai „B Tribūna“.

„Didelį susidomėjimą kėlęs derbio savaitgalis baigėsi. Deja šįkart be vaisių aikštelėje, tačiau solidžiu pasirodymu aplink ją. Į Kauną patraukė virš 220 rytfanių ir su vietoje prisijungusiais kartu nužygiavome iki arenos. Eisena šįkart dedikuojama vietinių dviveidiškumo ir amoralumo pabrėžimui su baneriu: “Kauniečio moralė baigiasi sutvarkyta duobe gatvėje”. Akivaizdu, kad pats caras ant visko BBD, todėl apeliuojame į tuos, kuriems toks šios šiukšlės koloboravimas su priešiška valstybe yra ok.


Eisenos metu taip pat surengiam kelis pyro  šou ir užsivedam prieš artėjantį susitikimą.  Be nesklandumų patenkame į areną, kur mačo pradžioje dar sykį iškeliame banerį krabo remėjams bei primename kam jis tarnauja. Tik priminsime, kad dar visai neseniai šis menkysta arenos viduryje glėbesčiavosi su klubo savininkais ir toliau dažnai šmėžuoja renginiuose su kitais klubo vadovais. Nepanašu, kad Žalgiriui dėl to skaudėtų. Bet svarbu pasirinkti PR taškus atšaukiant koncertus

Baigiant šia tema - akivaizdu, kad krabas savo pusę jau pasirinko ir pamynė pamatinę mūsų visų laisvės vertybę. Spaudimas jam nepakeis nieko. Bet spaudimas jo rinkėjam padėti gali. Nesinori tikėti, kad net atėjus dienai X jie liktų stovėti savo šeimininko pusėje, kuris ko gero ir tada rinktųsi tokią poziciją, kad prarastų mažiau savo kruvinų rublių.

Palaikymas ganėtinai neblogas, nors ir tikrai negeriausias kokį esame čia kūrę. Galingai suskambėti pavyksta net ir prie -15 po užvedančios caposo kalbos - juk mes Rytas, palaikome, net ir nesisekant.

Aikštėje varžovams neprilygstame ir kiek nuliūdina, jog komanda rankas nuleidžia anksčiau laiko. O taip norėjosi tos kovos iki galo. Telieka tikėtis, kad tai tik tyla prieš audrą ir atkrintamosiose vėl išvysime panašų į praėjusių metų finalinį Rytą.

O šį ketvirtadienį mūsų laukia paskutinės reguliariojo sezono rungtynės namuose prieš Šiaulius. Taip, perskaitėte teisingai. Tvarkaraštis sudėliotas taip, jog turėsime 4 išvykas iš eilės, po kurių prasidės playoffai. Tad susirenkam gausiai ir kartu su Generolu prisimename tuos auksinius Ryto laikus. Norintys palaikyti komandą kartu suskubkite ir parašykite mums. Pirmyn, vilniečiai!“, - rašė „B Tribūna“

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: