„Žalgirio“ fanai: „Akis badė teisėjų klaidos“

„Žalgirio“ fanai: „Akis badė teisėjų klaidos“

LKL nuotr.

Įsibėgėjusio Klaipėdos „Neptūno“ (14-12) įspūdingo grožio trileryje, trukusiame 50 minučių, nesustabdė ir Kauno „Žalgiris“ (22-3).



Georgios Vovoro kariauna gausiai susirinkusių uostamiesčio sirgalių akivaizdoje po dviejų pratęsimų 114:112 (19:19, 19:21, 23:11, 26:36, 14:14, 13:11) parbloškė Lietuvos čempionus ir pratęsė savo pergalių seriją iki aštuonių, tuo pačiu nutraukdami kauniečių fiksuotą keturiolikos laimėjimų atkarpą.

Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Negi gaila. Nieko nelemenčios rungtynės. Pirma vieta ir aikštės pranašumas jau garantuotas. Svarbu, kad atkrintamosiose Žalgiris nepraleistų virš šimtą taškų“, - rašė Džeris.

„Taip atkrintamosiose galima ir prisižaisti“, - komentavo Rokas.

„Labai smagu už Neptūną! Bet neįsivaizduoju ką kitąmet darys Žalgiris be Evanso. O kas liečia jūsų kapitoną ir mūsų rinktinės žaidėją, tai visiška tragedija, už tokius pinigus, atrodo bėgdamas į puolimą, be kamuolio ir to bijo“, - rėžė Julius.

„Buvo visokių dienų ir sekasi, ir nesiseka, bet jus stengėtės jūs vistiek mano geriausia komanda!“, - savo mintis išdėstė Viltė.

„Didžiausi sveikinimai Neptūnui!! Na, o mums gėda!!!! Ir teisėjai gerai pripjovė, bet ir patys atvažiavo kaip nugalėtojai. Tad ir gavo šlapiu skuduru per veidą“, - mintimis dalinosi Egidijus.

„Čia jau įdomiai, įdomiai.. GAILA, tokių rungtynių mūsų TV net nesugeba NIEKAIP parodyti..kas kad ne savaitgalis,tai kaip tik dar įdomiau..sezono galas, Žalgirio Eurolyga pasibaigė..o tokie mačai net ir neutraliems žiūrovams manau būtų patike.. žodžiu, didžiulė GĖDA transliuotojams“, - rašė Valdemaras.

„Akis badė teisėjų klaidos“, - komentavo Linas.


„Nenuvylė, neįprastos rungtynės su neįprasta pabaiga! Geriau jau tokios rungtynės kurios nelabai svarbios, o ne būtumę gavę nuobodžią pergalę!“, - rėžė Karolis.

„Matosi pas kažką tikrai atostogos atėjo jau dabar“, - savo mintis išdėstė Alkūnas.

„Kaip ir po kiekvieno Eurolygos sezono pabaigos, niekam nebeįdomu žaisti, laimėti“, - mintimis dalinosi Nerijus.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: