„Wolves Twinsbet“ neturėjo daug vargo Šiauliuose

„Wolves Twinsbet“ neturėjo daug vargo Šiauliuose

„Betsafe-LKL“ nuotr.

Vilniaus „Wolves Twinsbet“ (20-8) komanda pasiekė užtikrintą pergalę Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) ir svečiuose 91:65 (25:26, 28:13, 21:13, 17:13) nugalėjo „Šiaulius“ (7-21).

Šiauliečiai nebeturi net teorinių šansų svajoti apie atkrintamąsias, jų kelyje dar liko Klaipėdos „Neptūnas“ ir Panevėžio „7bet-Lietkabelis“. Tuo tarpu vilniečiai užtikrintai įsitaisė trečioje pozicijoje ir dar susikaus su klaipėdiečiais bei Kauno „Žalgiriu“. Jiems tai buvo penktoji pergalė paeiliui.



Šeimininkai demonstravo galingą puolimą mačo pradžioje ir atitrūko 21:9. Vis tik „Wolves Twinsbet“ greitai ėmė naikinti deficitą (23:26), tad Žydrūnas Urbonas prašė pertraukėlės. Po jos dar labiau skirtumą mažino Christianas Mekowulu (25:26), tad iš „Šiaulių“ persvaros liko vos taškas.

Tiesa, iniciatyvos „Wolves Twinsbet“ kurį laiką taip ir neperėmė. Kova liko atkakli, rezultatą lygino Garrisonas Brooksas (32:32) ir tik įpusėjus antram kėliniui vilniečiai po truputį tolo. Vaidas Kariniauskas, Eigirdas Žukauskas ir Arnas Beručka pelnė savuosius taškus (43:37), o spurtą tęsė Rasheedas Sulaimonas – 46:37. Galiausiai po pirmosios mačo dalies vilniečiai turėjo apčiuopiamą pranašumą – 53:39.

Po didžiosios pertraukos vilniečiai savo dominavimą tęsė (59:42) ir visiškai perėmė kontrolę į savo rankas. Kurį laiką šiauliečiai dar priešinosi, tačiau galiausiai skirtumas virto triuškinamu (52:72), o paskutinis ketvirtis tebuvo labiau formalumas.


Nors „Wolves Twinsbet“ kiek atsipalaidavo ir taškų nepelnė pustrečios minutės (75:56), tuo šeimininkai pernelyg nepasinaudojo ir intrigos nebeatkūrė.

„Wolves Twinsbet“ vertėsi be Jeffo Tayloro, Vitalijaus Kozio ir Artūro Žagaro, kurie gydosi smulkias traumas.

„Šiauliai“: Leonardas Thorpe‘as ir Shaquille‘as Keithas – po 13, Tomašas Pavelka 12, Seanas Armandas ir Paulius Danusevičius (8 atk. kam.) – po 8.

„Wolves Twinsbet“: Rasheedas Sulaimonas 24 (7 atk. kam., 5/8 trit.), Tre‘Shawnas Thurmanas 14, Eigirdas Žukauskas 12 (4/9 trit., 7 atk. kam.), Christianas Mekowulu 11, Vaidas Kariniauskas 9.

LKL.lt

Video rekomendacijos: