„Lietkabelis“ ir „Wolves“ gavo vietą kito sezono Europos taurėje

„Lietkabelis“ ir „Wolves“ gavo vietą kito sezono Europos taurėje

LKL nuotr.

Pirmadienio vakarą Eurolygos būstinėje Barselonoje buvo paskelbtos 2024-25 m. sezono Eurolygos ir Europos taurės komandos, praneša KKLietkabelis.lt



Tarp Europos taurėje (BKT EuroCup) kitą sezoną žaisiančių komandų – Panevėžio „7bet-Lietkabelis“, kuriam tai bus septintas sezonas turnyre.

Kartu su Aukštaitijos klubu antrajame pagal pajėgumą Europos klubiniame turnyre vietą užsitikrino ir kitas Lietuvos klubas Vilniaus „Wolves Twinsbet“.

Iš 2023-24 m. sezono turnyre taip pat liko Salonikų „Aris“ (Graikija), Stambulo „Bešiktaš“, Ankaros „Turk Telekom“ (abi Turkija), Podgoricos „Budučnost“ (Juodkalnija), Liublianos „Cedevita Olimpija“ (Slovėnija), Trento „Dolomiti Energia“, Venecijos „Umana Reyer“ (abi Italija), Tel Avivo „Hapoel“ (Izraelis), Breso Burgo „JL“ (Prancūzija), Las Palmo „Gran Canaria“, Badalonos „Joventut“ (abi Ispanija), Ulmo „ratiopharm“, Hamburgo „Towers“ (abi Vokietija) ir Klužo-Napokos „U-BT“ (Rumunija).


Praėjusio sezono čempionė Paryžiaus „Paris Basketball“ žengė į Eurolygą, o iš stipriausio turnyro į Europos taurę iškrito Valensijos „Valencia“ (Ispanija).

Prie Europos taurės komandų taip pat prisijungė Stambulo „Bahčešehir“ (Turkija), Jeruzalės „Hapoel“ (Izraelis) ir Sopoto „Trefl“ (Lenkija).

Artimiausiu metu komandos burtų būdu bus suskirstytos į dvi grupes. Naujasis Europos taurės sezonas startuos rugsėjo 27 d. ir tęsis iki balandžio vidurio.

Į visas „7bet-Lietkabelio“ Europos taurės namų rungtynes galios 2024-25 m. sezono narystė, kurias prekyboje galite rasti TicketMarket.lt

KKLietkabelis.lt

Video rekomendacijos: