„Lietkabelis“ ir „Wolves“ sužinojo varžovus Europos taurėje

„Lietkabelis“ ir „Wolves“ sužinojo varžovus Europos taurėje

LKL nuotr.

Barselonoje, Ispanijoje, penktadienį buvo ištraukti Europos taurės (BKT EuroCup) grupių etapo burtai.



Vilniaus „Wolves Twinsbet“ komanda pateko į A grupę.

Joje sostinės komanda dėl šešių bilietų į kitą varžybų etapą kovos su Tel Avivo „Hapoel“ (Izraelis), Las Palmo „Gran Canaria“ (Ispanija), Badalonos „Joventut“ (Ispanija), Ulmo „Ratiopharm“ (Vokietija), Podgoricos „Budučnost“ (Juodkalnija), Stambulo „Bešiktaš“ (Turkija), Stambulo „Bahčešehir“ (Turkija), Trento „Dolomiti Energija“ (Italija) ir Sopoto „Trefl“ (Lenkija).

B grupėje Panevėžio „7bet-Lietkabelis” varžysis su Valensijos „Valencia (Ispanija), Jeruzalės „Hapoel“ (Izraelis), Breso Burgo „JL“ (Prancūzija), Ankaros „Turk Telekom“ (Turkija), Venecijos „Umana Reyer“ (Italija), Salonikų „Aris“ (Graikija), Liublianos „Cedevita Olimpija“ (Slovėnija), Hamburgo „Towers“ (Vokietija) ir Klužo-Napokos „U-Banca-Transilvania“ (Rumunija).


Visos 20 Europos taurės dalyvių prieš burtų ceremoniją buvo suskirstytos į 10 krepšelių pagal turimus reitingus. „Wolves Twinsbet“ savo varžovų laukė būdama 8 krepšelyje kartu su „Cedevita Olimpija“.

Skirstant komandas į grupes buvo numatyta sąlyga, kad toje pačioje grupėje negali būti dvi tos pačios šalies komandos. Jei tokių komandų yra daugiau, tuomet atsižvelgiama į tai, kad grupėse būtų, kiek įmanoma, vienodas tos pačios šalies komandų balansas.

Grupių etape su kiekvienu varžovu savo grupėje komandos sužais po dvejas rungtynes – namuose ir išvykoje. Kovas Europos taurėje klubai pradės rugsėjo 24-25 dienomis.

Turnyro sistema lieka nepakitusi. Į kitą etapą pateks po 6 geriausias abiejų grupių komandas – dvi pirmosios abiejų grupių ekipos keliaus tiesiai į ketvirtfinalį, tuo tarpu 3-6 vietas užėmę klubai prieš tai susikaus aštuntfinalyje.

BcWolves.com

Video rekomendacijos: