Prieš sezono startą „Rytas“ savo jėgas išbandys Tel Avive vykstančiame turnyre

Prieš sezono startą „Rytas“ savo jėgas išbandys Tel Avive vykstančiame turnyre

LKL nuotr.

Prieš pat 2024-2025 m. sezono startą Vilniaus „Rytas“ kartu su dar trimis ekipomis varžysis Tel Avive vykstančiame turnyre. Tai bus puiki proga komandai patikrinti savo jėgas prieš stiprius varžovus ir tinkamai pasiruošti artėjančiam sezonui.



Rugsėjį vykstančiame turnyre dalyvaus keturios, kvietimus gavusios komandos.

Pasiruošimo turnyre be Vilniaus „Ryto“ taip pat varžysis dar trys vilniečiams pažįstamų veidų nestokojančios ekipos – Eurolygoje žaidžianti Vilerbano „Asvel“, reikalus Vilniuje užbaigusio Marcuso Fosterio atstovaujama Tel Avivo „Hapoel“ bei Speedy Smitho vedama Jerzulės Hapoel „Bank Yahav“.

"Džiaugiuosi, kad esu čia. Pirmą kartą esu Izraelyje,  turiu čia draugų, todėl mėgavausi paskutinėmis dviem dienomis, kai derinome turnyro detales. Žinau, kad Ofer turi didelę aistrą krepšiniui ir man tai patinka. Pirmą kartą sutikau jį per Mataną, Noamo Yaakovo agentą. Bėgant metams mes užmezgėme gerus santykius ir turėjome galimybę susipažinti su Ofer, todėl Vilerbano  rugsėjį dalyvaus turnyre, – trumpai apie dalyvavimo priežastis turnyre komentavo krepšinio legenda Tonis Parkeris“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: