Eurolygos ekspertai tarė žodį: „Žalgirį“ mato Eurolygos dugne

Eurolygos ekspertai tarė žodį: „Žalgirį“ mato Eurolygos dugne

LKL nuotr.

Nors iki naujojo Eurolygos sezono liko vienas mėnesis, Kroatijos naujienų portalas „Basketball Sphere“ nusprendė išskirti artėjančio sezono favoritus ir autsaiderius.



Praėjusį sezoną į Eurolygos atkrintamąsias nepatekęs Kauno „Žalgiris“ nesulaukė didelio dėmesio ir jam kitą sezoną prognozuojama 15-18 vietas.

„Šūkis „už meilę žaidimui“ labai tinka „Žalgirio“ klubui, kuris yra iš tokios šalies, kuriai krepšinis reiškia ypač daug. Andrea Trinchieri praėjusį sezoną įrodė, kad gali sėkmingai vadovauti ir iškovoti pergales.

„Žalgiris“ tarpsezonyje neteko savo ryškiausios žvaigždės, Keenano Evanso, kuris praėjusio sezono pabaigoje patyrė rimtą traumą, o šią vasarą persikėlė į Pirėjo „Olympiacos“. Jiems reikės naujo lyderio, kurio tapti turėtų Sylvainas Francisco. Būtent nuo šio žaidėjo žaidimo priklausys ir komandos rezultatai.  


Komandos silpnoji vieta - aukštaūgių grandis, kurioje yra vos keturi žaidėjai galintis žaisti ketvirtoje ir penktoje pozicijoje.

Šioje konkurencingoje Eurolygoje „Žalgiriui“ bus sunku pasiekti įkrintamąsias. Jų lauks liūdnas sezonas, ar net fiasko. Sirgaliams teks nusivilti. Prognozuojama vieta - 15/18“, - rašo „Basketball Sphere“.

„Basketball Sphere“ prognozuoja, kad pirmąsias keturias reguliaraus sezono vietas užims Madrido „Real“, Atėnų „Panathinaikos“, Pirėjo „Olympiacos“ ir Stambulo „Fenerbahče“ komandos.

Prognozuojamos vietos:

1/4 - Atėnų „Panathinaikos“
1/4 - Pirėjo „Olympiacos“
1/4 - Madrido „Real“
1/4 - Stambulo „Fenerbahče“
5/6 - „Monaco“

5/6 - „Barcelona“
7/8 - Bolonijos „Virtus“
7/8 - Milano „Emporio Armani“
9/11 - Stambulo „Anadolu Efes“
9/11 - Vitorijos „Baskonia“
9/11 - Belgrado „Partizan“

12/14 - Belgrado „Crvena Zvezda“
12/14 - Miuncheno „Bayern“
12/14 - Tel Avivo „Maccabi“
15/18 - Kauno „Žalgiris“
15/18 - „Paris“
15/18 - Vilerbano ASVEL

15/18 - Berlyno ALBA

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: