A. Trinchieri: „Jei mąstyčiau kaip jūs, turėčiau tapti sodininku“ (VIDEO)

A. Trinchieri: „Jei mąstyčiau kaip jūs, turėčiau tapti sodininku“ (VIDEO)

Pirmasis „Betsafe-LKL“ grandų mūšis baigėsi taip pat, kaip ir praėjusio sezono finalas – dramatišku Vilniaus „Ryto“ (2-1) triumfu.



Giedriaus Žibėno auklėtiniai namuose 91:88 (22:18, 28:17, 23:25, 18:28) nukovė Kauno „Žalgirį“ (3-1), kuriam tai – pirmasis sezono pralaimėjimas.

Po mačo „Žalgirio“ vyr. treneris Andrea Trinchieri pareiškė, kad nesutinka, jog jo auklėtiniai turėjo mažiau motyvacijos už varžovus.

„Viską paaiškina vienas skaičius – 26 atkovoti kamuoliai prieš 44. Visa kita yra mažiau svarbu. Jei mes leidžiame varžovams nusiimti kamuolius ir susikurti antruosius šansus, neturime daug galimybių. Mūsų puolimas neveikė, mūsų gynėjai prastai skaitė žaidimą. Tai kainavo mums rungtynes.


Aš nesuprantu, ką jūs bandote padaryti. Praėjęs sezonas yra praėjęs sezonas. Tai yra tik pirmasis iš keturių šio sezono susitikimų, kurį pralaimėjome tik po nepataikyto lemiamo tritaškio.

O jūs kalbate apie motyvaciją. Kaip jūs gyvenate? Kokį mentalitetą turite? Jei mąstyčiau kaip jūs, turėčiau tapti sodininku.

Mes žaidėme blogai, taip nutinka. Galima į dalykus žiūrėti dviem būdais. Atsilikome 20 taškų, bet paskutiniu metimu galėjome išlyginti rezultatą. Tai tiesa ar ne? Kodėl kalbate tik apie kitą pusę? Buvome kiek per minkšti, jie nusipelnė pergalės.

Tai yra naujas sezonas. Ar bandote man pravesti pamoką? Ką jūs norite, kad aš pasakyčiau?“, - kalbėjo italas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: